[MEGHÍVÓ]: Tökéletes helyettes - Hogyan lesz egy PDF kezelő a legmegbízhatóbb munkatársad?


Ha PDF kezelésről van szó, az Adobe Acrobat a lehető legprofibb megoldásnak számít. Szerkeszd bárhonnan, bármilyen eszközről a dokumentumaidat! Legújabb webinárunk témája az Adobe Acrobat dokumentumkezelő lesz.


slider adobe (2)_1.png

 

Az Adobe Acrobat segítségével dokumentumaink könnyen szerkeszthetők, jóváhagyhatók, megtekinthetők, megoszthatók a hozzáadott csapattagok számára, így a vállalat munkafolyamatai lényegesen gördülékenyebbek lehetnek. Nincs több keresgélés, elveszett, vagy véletlenül megrongálódott dokumentum, illetve hosszú átfutási idő.

Következő webinárunk témája az Adobe Acrobat legújabb frissítései, melyek további lépést jelentenek a papírmentes irodák felé. Ezután pedig a PDF automatizálási lehetőségeket vesszük sorra, melyekkel időt és energiát is spórolhatunk.

Fogadjátok sok szeretettel a Tökéletes helyettes - Hogyan lesz egy PDF kezelő a legmegbízhatóbb munkatársad? című webinárunkat melyben Olenyik Attila kollégánk segít minket eligazodni!

A webinár időpontja: 2022. október 13. 12:00 óra

Sok szeretettel várunk Téged!

Regisztráció az űrlapon lehetséges:

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram