[MEGHÍVÓ] Photoshop a Böngészőbén? Az Adobe Photoshop Online lehetőségei


A rugalmasság nagy kincs, ha munkáról van szó. 2022-ben már megszámolni sem tudjuk, hány olyan digitális eszköz van, ami azt segíti, hogy bárhonnan, bármikor tudjunk dolgozni.


slider (1)_3.png

 

Szeretnénk bemutatni legújabb webinárunkat, melyben az Adobe Creative Cloud szoftvercsomag legismertebb programjával foglalkozunk, az Adobe Photoshoppal. Az elmúlt években egyre fontosabbá vált a rugalmasság a munkahelyi környezetben, és ahogy haladunk előre az időben, egyre több digitális eszköz áll rendelkezésünkre, amely segítségével bárhonnan, bármikor dolgozhatunk. 

Legújabb webinárunkban az Adobe Photoshop böngészőben futtatható verziójával foglalkozunk, mely nemrég váltott zárt bétáról nyílt bétává. Az új webes Photoshop ára benne van az előfizetésben, így aki alkotni szeretne, annak csak egy Photoshop, vagy Adobe Creative Cloud előfizetésre és egy böngészőre van szüksége.

Fogadjátok sok szeretettel Olenyik Attila kollégánk legújabb webinárját: Photoshop a Böngészőbén? Az Adobe Photoshop Online lehetőségei:

A webinár időpontja: 2022. december 16. 11:00 óra.

Sok szeretettel várunk Téged!

Regisztráció az űrlapon lehetséges:

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram