Megérkezett az új CorelDRAW Graphics Suite 2023!


Az új verzió szinte végtelen kreatív funkciót kínál, miközben biztosítja a maximális hatékonyságot.


corel2023_slider.png

 

Végre megérkezett a méltán népszerű CorelDRAW Graphics Suite 2023-as verziója. Az Alludo nagy sikerű terméke egy többplatformos felület segítségével a Windowson, Macen, weben, iPaden és mobileszközökön is használható annak érdekében, hogy a felhasználók bárhol, bármikor ki tudják hozni magukból a maximumot és lélegzetelállító alkotásokat készíthessenek.

Milyen fejlődött a CorelDRAW Graphics Suite 2023?

  • A legújabb verzióban jelentős teljesítménynövekedést és a már jól ismert és kedvelt kreatív funkciók továbbfejlesztését várhatjuk. Az Alludo a 2023-as kiadásban arra törekedett, hogy a munkafolyamatokat a lehető leginkább egyszerűsítse, így növelve a hatékonyságot.
  • A CorelDRAW Graphics Suite használata gyorsabbá és megbízhatóbbá vált.
  • Az új 'Variable Outline' eszköz lehetővé teszi a vonalszélesség interaktív beállítását.
  • Újítás továbbá a 'Felhő sablonkönyvtár' is, amely több mint 200 tervezési sablon teljes gyűjteményét kínálja, így mindig tudsz honnan ihletet meríteni.
  • Újdonságnak számítanak a személyre szabott gyakorlóprojekt-ajánlások is, melyek képzettségi szintedhez és tapasztalatodhoz igazodva segítenek, hogy egyre jobban tudd használni a CorelDRAW Graphics Suite-ot.

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/459FjmLx-XM.jpg?itok=B8o2JwbL","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=459FjmLx-XM","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó, autoplaying)."]}

 

A fent felsorolt újítások csupán töredékét jelentik annak, amit az új CorelDRAW Graphics Suite kínál. Tudj meg többet a termékről részletetes termékleírásunkból! A CorelDRAW Graphics Suite 2023 részletes termékleírását itt olvashatod!

Ragadd meg az alkalmat és alkoss még profibban a CorelDRAW Graphics Suite valaha volt legütősebb verziójával!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram