Maxon One tavaszi frissítés


A Maxon bejelentette a Maxon One átfogó tavaszi frissítését.


A Maxon 2023-as tavaszi kiadása izgalmas új funkciókat és munkafolyamat-fejlesztéseket kínál a teljes Maxon termékcsaládban, a Maxon One csomagban.

  • A Cinema 4D 2023.2 továbbfejlesztett Commanderrel, a Nodes rendszer továbbfejlesztésével, szimulációs fejlesztésekkel és egy új vastagsággenerátorral szolgál a modellezéshez. 
  • A Red Giant eszköztárának frissítései új eszközöket és kiegészítéseket tartalmaznak; a legfontosabbak a Symbol Mapper bevezetése az Universe 2023.1 számára, az anamorfikus lencsék támogatása a Real Lens Flares for VFX 2023.3 számára, a Trapcode 2023.3 pedig teljesítményoptimalizálásokat tartalmaz a Particular számára és az Atomic Age sprite-ok új gyűjteményét. 
  • A Redshift 3.5.14 fantasztikus új Sky and Sun Model-t, új Flakes Shader-t és új Camera Backplate-eket vezetett be. A ZBrush legújabb kiadását két új forradalmi munkafolyamat-eszköz, a Proxy Pose és a Drop 3D emeli ki. 
  • A Forger frissítései közé tartoznak a világítás és az előnézet új funkciói, valamint a ZBrush nagy teljesítményű ZRemesher integrálása. 
  • A Capsules legújabb kiegészítései közé tartoznak az új anyaggyűjtemények, egy új dinamikus Swirl Modifier és egy új Redshift Shaderball. 
  • Végül ezt az izgalmas kiadást a Cineware frissítése teszi teljessé, amely az Unreal 5.0 és 5.1 integrációra összpontosít.

 

 

"Ez a release is bizonyítja az ígéretünket, hogy rendszeresen új élvonalbeli funkciókkal és fejlesztésekkel jelentkezünk a teljes Maxon One termékcsaládban" - mondta David McGavran, a Maxon vezérigazgatója. "Most leginkább a jobb teljesítményre, továbbfejlesztett munkafolyamatokra, és eszközfejlesztéskre számíhatunk elsősorban az animáció, a renderelés és a digitális szobrászat terén."

 

(Maxon)

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram