On-line MEL és Python tanfolyam Maya-hoz

Todd Windup vezető technikai igazgató és Maya guru (aki olyan hollywoodi filmeken dolgozott mint a Lords of the Rings, Star Wars: Revenge of the Sith, Scary Movie 4, Golden Compass) egy on-line tanfolyam keretében vezeti be az érdeklődőket a a Autodesk Maya legmagasabb szintű használatába: a MEL és Python script programozásba. A scriptek segítségével egyedi felhasználói felületű automatizálható eszközöket készíthetünk, makrókkal sokszor ismétlődő funkciókat hajtathatunk végre és egyéb interakciókat is végrehajthatunk az operációs rendszerrel.

A Scripting in Maya MELScript and Python tanfolyam 2009 szeptember 7. és november 1. között 8 héten keresztül fog zajlani, ezen maximum 35 tanuló vehet részt. Regisztrálni 2009 augusztus 11. és szeptember 1. között lehet. A résztvevőknek hetente kell végrehajtaniuk az előírt feladatokat, ezek akár heti 10 órát is igénybe vehetnek, a tanuló képességétől és sebességétől függően.

Közepes Maya tudás, valamint a scriptelés, a hypergraph és a DAG/DG rendszer alapszintű ismerete szükséges. A tanfolyam videóval zajlik, így szélessávú internetkapcsolat szükséges. A heti kb. 60-120 perces videók mellé PDF fájlokat is kapunk, amelyek a videón található scriptek átiratai. Emellett természetesen a webböngésző és az email használata is alapkövetelmény.

További részletek és jelentkezés itt: Scripting in Maya MELScript and Python tanfolyam

Várjuk Olvasóink véleményét a Fórumba!

Forrás:
CG Workshops

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram