Letölthető az Adobe Photoshop Lightroom 3 bétája

A program számos újdonsága kipróbálható, mint például az új algoritmusok, vagy a videó fájlba zenével diaporámát készítő alkalmazás.

Az Adobe új fejlesztéseinek megszellőztetésére szolgáló Adobe Labs weboldalról gyors regisztráció után letölthető a RAW kezelő új változata. A Photoshop Lightroom 3 Beta névre hallgató változat számos téren előrelépés a most futó 2-es verzióhoz képest. Fontos változás a támogatás kiterjesztése, vagyis jóval több digitális fényképezőgép natív RAW állományait képes kezelni a szoftver, ezen felül számos javítás és tényleges továbbfejlesztés kapott helyet a szoftverben. Teljesen új megoldás például az a programrész, amely diaporáma készítésére alkalmas, és mindezt videofájlba menthetjük el, ráadásul meglehetősen modern és nagyfelbontású megoldással, hiszen végeredményként 1080p HD felbontású H.264 kodekkel tömörített MP4 állományokat kapunk. Új effekt a kép szélét két újfajta módon sötétítő megoldás, vagy a celluloid szemcsézettségét visszaadó képzaj hatás. Változott a vízjelezés kezelése is, így közvetlenül a képre helyezhetjük el a szerzőijogi adatok, és a szöveges és grafikus elemek mérete és elhelyezkedése is könnyen megváltoztatható. Finomítottak a nem túl sikeres képélesítő és zajszűrő algoritmuson, és a kor divatjának megfelelően az online publikációt segítő modul sem maradhatott ki a szoftverből. Aki letöltés előtt szeretne kicsit jobban megismerkedni a Photoshop Lightroom 3 Beta képességeivel, annak számára az Adobe három kis videót is elhelyezett oldalain a program működését szemléltetendő, mely az Adobe tv oldalain tekinthetők meg.

Várjuk Olvasóink véleményét a Fórumba!

Forrás:
Prim Online


Bookmark and Share

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram