Kreatív és vicces önéletrajzot készített egy magyar programozó, hogy munkát találjon magának

  Egyre többünkben merül fel a kérdés, hogy valahogyan ki kéne tűnni a tömegből munkakeresőként, na de hogyan? Az alábbi cikkben megismerhetitek Budavölgyi Bálintot, aki egy egész weboldalt hozott létre önéletrajzának, hogy biztosan rátaláljanak a munkáltatók.

  Az álláskeresésnek megvannak az írott és íratlan szabályai – már ami az önéletrajzot illeti. Érdemes minél lényegretörőbben fogalmazni: végzettség, az álláskeresés szempontjából szükséges készségek kiemelése, korábbi releváns munkatapasztalat felsorolása, fizetési igény. Emiatt aztán a legtöbb önéletrajz ugyanolyan lesz: unalmas. A szabályok viszont azért vannak, hogy időnként megszegjék őket – hogy végül sikerüljön kitűnni a tömegből.

  Így tett a programozóként állást kereső 25 éves Budavölgyi Bálint is, aki egy egész weboldalt dobott össze azért, hogy megtalálja a megfelelő munkát.

  "Kimeríthetetlen ötletarzenál
  Átlag félpercenként pattannak ki a fejemből korszakalkotó ötletek, melyeket azonnal leírok. Előfordult, hogy betűlevesből kellett programot írnom."

  Természetesen a jól megszokott fotó sem maradt el:

  önéletrajz.jpg

  Érdemes végignézni a teljes weboldalt, mert igencsak szórakoztató és akár még ötleteket is nyerhetünk saját önéletrajzunk elkészítéséhez.