Kezdetét vette a Wacom Comic Week online fesztivál!

  4 nap, 25 előadás és végtelen inspiráció – ez a Wacom és a Clip Studio Paint ígérete a digitális alkotás és illusztráció szerelmeseinek. A fesztivál ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. A részletekért olvass tovább!

  comicweek_slider.png

   

  A Wacom Japan Online Week nagy sikerének köszönhetően egy újabb ingyenes online fesztivállal készül a Wacom és a Clip Studio Paint. A 4 napos fesztiválon előadásokon, workshop-okon és kérdezz-feleleken vehetnek részt a képregény és illusztráció rajongók.

  Hogyan készül egy képregény? A Wacom és a Clip Studio Paint izgalmas előadásaiban megtudhatod, hogy a professzionális művészek:

  • hogyan használják a kedvenc Wacom tábláikat,
  • milyen technikákat alkalmaznak a digitális alkotás során,
  • honnan inspirálódnak,
  • hogyan készül el egy képregény az ötlettől, a tervezésen át, a kész termékig.

  Ismerd meg a nemzetközi képregénytervezőket, kérdezz a híres Wacom művészektől és lesd el az összes tippet, amit megszerezhetsz ezen a 4 napos online fesztiválon!

   

  Sub_Day1_s.png

   

  Október 19. | Első nap

  Az első napon a képregénytervezéshez szükséges tippeket és trükköket sajátíthatod el, nemzetközi profi művészek segítségével.

   

  Sub_Day2_s (1).png

   

  Október 20. | Második nap

  Hallgasd meg, hogy a szakmában kiemelkedő művészek honnan inspirálódnak, honnan szereznek ötleteket és hogyan küzdik le a munkájuk során előforduló kreatív blokkokat.

   

  Sub_Day3_s (1).png

   

  Október 21. | Harmadik nap

  Hogyan mesélj történetet vizuális eszközök segítségével? Hogyan töltsd fel élettel a rajzaidat? Milyen alapvetések vannak egy képregény megtervezésénél?

   

  Sub_Day4_s (1).png

   

  Október 22. | Negyedik nap

  Ragadjunk tollat! A Wacom és a Clip Studio Paint digitális művészei segítségével megtervezheted a saját képregényed. Interaktív online workshop kezdőknek és haladóknak egyaránt.

  A fesztivál teljes mértékben online kerül megrendezésre. Az előadások, workshop-ok és kérdezz-felelek a Zoom online platformon keresztül zajlanak. Az aktuális előadás, workshop és kérdezz-felelek elérhetőségét pedig egy e-mail-ben fogják elküldeni. A Zoom Q&A ablakában lehetőséged nyílik kérdezni a szakértőktől és előadóktól.

  A részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött!

  Fontos tudnivaló! Az előadások több nyelven lesznek, de később angolul feliratozni fogják őket.

  Jó szórakozást kíván mindenkinek a szoftver.hu / Wacom csapata!