Ismerkedj meg könnyedén a 3D világával Ridegh Gábor könyvével!

2023-04-27 10:00
Ha szeretsz kreatív lenni és érdekel a 3D grafika világa, akkor van egy fantasztikus könyvajánlatunk számodra!  

Ha szeretsz kreatív lenni és érdekel a 3D grafika világa, akkor van egy fantasztikus könyvajánlatunk számodra!  


blender_konyv.jpg

Hosszú idő után újra magyar nyelvű Blender könyv született, a legfrissebb 3.5-ös verzióhoz.

Ridegh Gábor, a 3D-Studio alapítója már hosszú évek óta foglalkozik a 3D alkotás oktatásával. A 3D Studio kurzusain mindenki bővítheti ismereteit a témában: a teljesen kezdők az intenzív képzés alatt megszerezhetik a szükséges alapokat, a haladó 3D-s alkotók pedig új fortélyokkal gazdagíthatják tudástárukat.

Gábor úgy döntött, hogy a 3D alapjait, azokat a dolgokat, melyek fundamentumoknak tekinthetők ezen a területen, egy könybe foglalja azok számára, akik azt tervezik, hogy belevetik magukat ebbe a területbe. Ezen könyv támogató partnerei közé tartozik a Trans-Europe is, mivel fontosnak tartjuk, hogy a 3D-s alkotás komplex folyamatait, az érdeklődők minél egyszerűbb és emberközelibb módon érthessék meg.

A Blender 3D szoftver működését bemutató könyv segítségével betekintést nyerhetsz a különböző 3D munkafolyamatokba, és megtanulhatod, hogyan hozd létre saját 3D modelljeidet, animációidat. A könyv 378 oldalon keresztül vezet végig az alapoktól a szoftver összes funkcióját bemutatva, így kezdőként is könnyen követheted a leírtakat. A könyv egy felnőttképzési rendszerű tananyag bővített változata, amely rengeteg hasznos információt nyújt a Blender 3D szoftver működéséről.

blender-book-cover-v2.jpg

A könyv nem csak a Blender 3D szoftvert mutatja be, hanem betekintést ad a különböző 3D szoftverek működésébe is. Ezen felül szó esik többek között az Adobe szoftverekről, valamint a Wacom digitális rajztábláiról is, melyek szintén a kreatív tervezés és alkotás szerves részét képezhetik sok embernél. Emellett a szakszavakat is megismerteti, és bemutatja a működési hátteret, hogy könnyen megérthessük a 3D grafika világának működését. A könyv történelmileg és művészileg is bemutatja a különböző funkciókat, így nem csak a technikai részleteket ismerheted meg, hanem a 3D grafika művészeti oldalát is. Végül pedig a könyv olyan praktikus tanácsokat is tartalmaz, amelyek segítenek a hatékonyabb munkában és jobb eredmények elérésében.

Ha szeretnél elmélyedni a 3D grafika világában, és megismerni a 3D szoftverek működését (Blenderen keresztül), akkor ez a könyv neked szól! Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne kreatív és izgalmas dolgokat alkotni a digitális világban.

Ismerkedj meg könnyedén a 3D világával Ridegh Gábor könyvével, melyet ide kattintva tudsz beszerezni!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram