Irányítás gyorsan és egyszerűen a TeamViewer Tensorral


A TeamViewer Tensor egy felhőalapú vállalati csatlakozási platform, amely lehetővé teszi a nagyszabású IT-kezelési keretrendszerek gyors és egyszerű telepítését.


slider_20.png

 

A világ legnagyobb remote infrastruktúrájára épülő és több mint 1,7 milliárd eszközt összekötő TeamViewer Tensor lineárisan skálázható a vállalat igényeihez, és az iparág vezető kapcsolódási és valós idejű támogatási eszközeit kínálja egy kényelmes, azonnal telepíthető SaaS-környezetben.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük, miért érdemes a TeamViewer Tensort választani:

A kezelőfelület:

 

1. Ellenőrizhetőség:

Az átfogó naplózás funkció segíti az ellenőrzést valamint a belső és külső folyamatok opcionális dokumentálását. A TeamViewer Tensor lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy bármikor be- és kijelentkezhessenek a távvezérlési munkamenetek során. Ezen felül beállítható, hogy csak jogosult felhasználók láthassanak bizonyos jelentéseket.

2. Skálázhatóság:

A TeamViewer Tensor könnyen skálázható nagyszámú eszközre (Windows és Mac) a szabványos szoftvertelepítési megoldások segítségével. A rendszergazdáknak csak minimális plusz munkát jelent nagy számú új eszköz hozzáadása ezeken a gépeken pedig a szolgáltatás perceken belül üzembe helyezhető.

3. Termelékenység:

A TeamViewer Tensor könnyen integrálható a nagy szervezetekben gyakran használt számos platformmal. Integrálható a Microsoft Intune, Dynamics 365 és Active Directory, MobileIron, Amazon WorkSpaces, Zendesk, ServiceNow, Atlassian Jira, Freshworks, Freshdesk, IBM MaaS360, Salesforce, Ninja és még sok más eszközzel.

4. Kezelhetőség:

Eszköz-agnosztikus platformként a TeamViewer Tensor segítségével összeköthető a PC a PC-vel, a mobil a PC-vel, a PC a mobillal, sőt a Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iOS, Android, Universal Windows Platform és BlackBerry alatt futó mobilokkal is.

5. Biztonság:

A Teamviewer Tensor SAML 2.0-t használó azonosságszolgáltatókkal működik együtt a fiókbejelentkezések jobb kezelése, központosítása, biztosítása és ellenőrzése érdekében (pl. ADFS, Azure Okta és OneLogin). Egyszeri bejelentkezést (SSO) kínál a hatékonyabb felhasználói hitelesítéshez, valamint bármilyen felhasználói változás (pl. deaktiválás) további adatbevitel nélkül frissül.

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/ai-q_60hbOk.jpg?itok=g0J513yc","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=ai-q_60hbOk","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó, autoplaying)."]}

 

Legfontosabb funkciók:

 

1. Single Sign-On biztonság:

A világ legnagyobb remote csatlakozási hálózatának teljes ereje mostantól elérhető a vállalati felhőalapú identitásplatformmal való integráláshoz. A TeamViewer Tensor együttműködik bármely olyan szolgáltatóval, amely SAML 2.0-t használ a felhőalapú identitás és hozzáférés-szabályozás egyszeri bejelentkezéséhez.

2. Eszköz-agnosztikus kapcsolódás:

A MacOS, Linux és több Windows-verzió keresztplatformos támogatásával a TeamViewer Tensor példátlan egyszerűséggel és hozzáférhetőséggel biztosítja a csapat számára a remote kapcsolódás lehetőségét úgy, hogy közben a vállalat biztonsági irányelvei nem sérülnek közben.

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/KnbDbcCGf6o.jpg?itok=PVltYD0B","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=KnbDbcCGf6o","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó, autoplaying)."]}

 

3. Átfogó naplózás:

A digitálisan csatlakoztatott munkahelyek megjelenésével újfajta fenyegetéseknek alakultak ki, a TeamViewer Tensor pedig erre válaszul az ellenőrizhetőség maximális szintjét hozza el. Mostantól a TeamViewer Tensor platformokon a PC-kről induló minden kapcsolat ellenőrizhető.

4. Könnyű bevezetés a vállalati életbe:

A TeamViewer Tensort a megfelelő biztonsági hozzáféréssel rendelkező hálózati adminisztrátorok csendben telepíthetik és frissíthetik az összes vállalati eszközön anélkül, hogy megszakadnának a vállalat fontos munkafolyamatai. Megszakításmentes eszköz- és funkcionális támogatást biztosíthat, miközben a hálózatában lévő összes eszköz a legújabb szoftverfrissítésekkel zavartalanul tud működni.

A TeamViewer Tensorról részletesebben itt olvashatsz!

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram