Ingyenes hozzáféréssel segíti a távoktatást az Adobe

  Az Adobe hatalmas segítséggel támogatja a koronavírus miatt távoktatásra kényszerült iskolákat. Szabad hozzáférést tesz lehetővé több Creative Cloud alkalmazáshoz is.

  Az elmúlt hetekben kialakult helyzet miatt, sajnos rengeteg oktatási intézmény bezárásra került és egyelőre határozatlan ideig, az itt tanuló diákok távoktatásban tudják csak folytatni tanulmányaikat. A koronavírus miatt kialakult távoktatás próbára teszi a tanárokat, a szülőket és a tanulókat is egyaránt. Szerencsére azonban ilyenkor mutatkozik meg igazán az emberi összetartás, a kreativitás és a találékonyság. Hogy a tanulás továbbra sem álljon le, különböző módszereket dolgoznak ki az oktatási intézmények. Az ő munkájukat szeretné segíteni az Adobe.

  A cég úgy döntött, hogy ingyenesen hozzáférhetővé teszi az Adobe Creative Cloud asztali programjait mind az oktatók, mind a diákok részére a felsőoktatási és a K-12 intézményi ügyfeleik számára. A világszerte elérhető kedvezményt 2020. május 31-ig használhatják fel az érintettek. Emellett olyan kurzusokat fejlesztenek, amik segíthetnek az oktatóknak és az iskolák vezetőinek inspiráló projektek, bevált gyakorlatok és új ötletek által még hatékonyabbá tenni a digitális tanítás, hogy az továbbra is hatékony és érthető legyen a diákok számára a virtuális környezetben.

  asd4_1.png

  Az Adobe mivel komoly szerepet játszik az iskolákon kívül a vállalkozások, kormányzati ügynökségek életében, nekik is segítséget kínál. 2020. július 1-ig szabad hozzáférést biztosít az Adobe Connect-hez. A szoftver online megbeszélések, -bemutatók és videokonferenciák lebonyolítását biztosítja valós időben. További információért kattintsatok a linkre!

  A cég blogoldalán úgy nyilatkozott, hogy mivel ügyfeleik arra törekednek, hogy biztosítsák mind a tanulás folyamatosságát, mind a biztonságot közösségeikben, céljuk az, hogy ezt segítsék minden olyan eszközzel, amivel hatékonyan át tudjuk vészelni ezt a kiszámíthatatlan időszakot.

  Ebben a videóban lépésről-lépésre bemutatjuk, hogyan aktiváld oktatóként az ingyenes Adobe Creative Cloud-ot! 

  A videóban említett regisztrációs felület: https://helpx.adobe.com/enterprise/kb...

   

   

  Ha szeretnétek még több technikai segítséget, látogassatok el a szoftverdoki.hu weboldalra!