Ingyenes Dreamweaver sablonok

Ha valaki kezdőként az Adobe Dreamweaver programot szeretné weboldalak szerkesztésére használni, akkor az Adobe weboldalán találhat néhány új sablont és oktatóvideót a használathoz.

Ezek a template-ek a legújabb web-layout technikákat mutatják be. A design-on és a layout-on felül mindegyik tartalmaz CSS, HTML és JavaScript dinamikus elemeket, melyekkel nagyszerűen készíthetők AJAX technológiájú weboldalak. Az Adobe a saját Spry nevű framework-jét használja az AJAX oldalak készítéséhez, a Dreamweaver-ben pedig vizuális formában is dolgozhatunk a Spry-al és annak a widget-jeivel.

A letölthető fájlokban megtaláljuk az eredeti és szerkeszthető többrétegű Adobe Photoshop slice-okat, a hozzávaló layout-tal és Spry widgetekkel. A videókból megérthetjük a sablonok struktúrálását, azt hogy hogyan szabjuk át őket saját igényeink szerint. Ezen kívül a sablonok és a design szerkesztésének a lépéseit is végigkövethetjük Dreamweaver-ben, Photoshop-ban és Adobe Fireworks-ben.

Várjuk Olvasóink véleményét a Fórumba!

Forrás:
Photoshopsupport

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram