Ilyen volt az első Budapest Comic Con

  Az elmúlt hétvégén megrendezték az első budapesti Comic Cont, ahol összegyűltek a filmek és sorozatok szerelmesei.

  Pasted Image_ Jun 14, 2022 - 2_13_35pm.png

   

  Június 11-12-én a Hungexpon gyűltek össze a filmek, sorozatok és képregények szerelmesei az első - és bizton állíthatjuk, hogy nem az utolsó -  budapesti Comic Con keretein belül. A rendezvényen számos érdekes programmal, előadással és sztárvendégekkel várták az érdeklődőket mind szombaton, mind pedig vasárnap.

  Az eseményen többek között előadást tartott John Rhys-Davies (alias Gimli) is, akinek bárki feltehette kérdéseit karrierjével, filmjeivel, illetve világlátásával kapcsolatban.

  Az eseményen a szoftver.hu csapata is kint volt: a Wacom pultjánál mindkét nap kipróbálhatták a lelkes grafikusok, vagy grafikus palánták a Wacom különböző tábláit: a Wacom One-t, a Cintiq 16-ot, a Cintiq 22-t, a Cintiq 27-t, és a legújabb Cintiq Pro 16-ot is amiken az Adobe különböző szoftvereivel rajzolhattak. Ezen kívül több profi grafikus is alkotott standunknál. Szombaton Illia Zsolt, Vörös Máté, Pilcz Roland, Brigány Norbert. Vasárnap pedig Pénzes Szabolcs, Szendrei Tibor, Pozsgay Gyula, valamint Bölecz Lilla alkotását figyelhették meg a jelenlévők.

   

  cdv_photo_001.jpeg

   

  Ezúton is szeretnénk megköszönni nektek, hogy ennyien látogattatok ki most is és ennyien rajzoltatok! Az ajándék tábla nyerteseit kisorsoltuk és emailben értesítettük őket! 

   

  cdv_photo_002.jpeg

   

  Reméljük, hogy találkozunk Veletek a következő Comic Con-on is!