Ilyen volt az 5. Debreceni Tetováló Expo


Az idei Debreceni Tetováló Expora mi is kilátogattunk, ahol az érdeklődők kipróbálhatták a Wacom digitális rajztábláit és az Adobe szoftvereket.


slider (3)_0_1.png

 

Az 5. Debreceni Tetováló Expon a legjobb hazai és nemzetközi tetoválóművészekkel lehetett találkozni, akik nagy számban használnak Wacomot az alkotáshoz. Az eseményen mi is kint voltunk.

A Trans-Europe Zrt. és Szoftver.hu csapata Wacom digitális rajztáblákkal és Adobe szoftverekkel érkeztünk az eseményre, amelyeket a látogatók kedvük szerint kipróbálhatnak. Ezáltal bepillanthattak a digitális tervezés világába, és megtapasztalhatták, milyen hatékony eszközökkel dolgoznak a tervezők.

standunknál az alábbiakkal készültünk:

  • Wacom táblák és Adobe szoftverek kipróbálási lehetősége.
  • Hasznos tippek és tanácsok minden felmerülő kérdésre.

február 25-26. között megrendezett esemény helyszíne szokás szerint a Debrecen Plaza volt.

Ezeken kívül előadásunkon bemutattuk a Wacom digitális rajztábláinak különböző típusait, ideértve az Intuos, az Intuos Pro, a Wacom One és a Cintiq termékeket is. Az előadás során kiemeltük a táblák előnyeit és bemutattuk, hogy miként használhatóak a rajzolás, grafikai tervezés és képfeldolgozás területén. A nagyjából 15-20 perces előadásunk során részletesen beszéltünk a különböző termékek előnyeiről és bemutatjuk, hogy hogyan javíthatják a munkafolyamatot és a kreativitást.

 

image (3)_0.png

 

Köszönjük, hogy ennyien kijöttetek! Már alig várjuk, hogy találkozzunk veletek a következő kreatív eseményen.

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram