Ilyen volt a 2019-es Adobe MAX!

  Az idén október 20-22. között online, ingyenesen megrendezésre kerülő MAX-on a kreativitásnak nincsenek határai. Fedezz fel új technikákat egy sor workshopon, majd tarts egy kis szünetet a világ legjobb zenészeivel és különleges vendégeivel. Lásd elsőként az Adobe Creative Cloud újdonságait. Hogy ez hogyan is fog kinézni pontosan, azt a 2019-es Adobe MAX alapján szeretnénk most megmutatni Nektek.

  200038e.en.cct-max_channel-marquee.1000x884.png

   

  Adobe MAX: A kreativitás ünnepe

  A tavalyi Adobe MAX-on, a világ legnagyobb kreatív konferenciáján, bejelentették a Creative Cloud termékcsalád következő generációját, mely olyan újszerű termékeket tartalmaz, amik egyszerre több felhasználói felületet kötnek össze. A vállalat hivatalosan bejelentette az Adobe Photoshop iPad-es verzióját, a kibővített Adobe Fresco-t Microsoft Surface-re, ezen felül kaptunk egy kis ízelítőt a sokak által nagyon várt Adobe Illustrator iPad-es verziójából és a vadonatúj Photoshop Camera-ból is. Továbbá nem szabad szó nélkül elmennünk az Adobe Aero bejelentése mellett sem.

   

   

  Mindezen újdonságok mellett az Adobe fontos frissítéseket adott ki a következő termékekhez: Lightroom, Premiere Pro, After Effects, InDesign és Adobe XD. A 2020-as CC bejelentése miatt, az új funkciókkal megerősített Adobe Sensei Mesterséges Intelligencia és tanulási technológia elérhetővé vált különböző termékek esetében, példaként említhető az Auto Reframe funkció Premiere Pro-ban, az Objektumkiválasztás (Object Selection) Photoshop-ban, az Automatikus Tónus (Auto Tone) Photoshop Camera-ban és az Élő Ecsetek (Live Brushes) eszköz a Fresco-ban.

   

   

  Scott Belsky a vállalat termékfejlesztési igazgatója és ügyvezető alelnöke ezzel kapcsolatban a következőt nyilatkozta: ”Nagyon izgatottak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy fokozatosan tágítjuk a kreativitás határait, annak érdekében, hogy mindenki hatékonyabban dolgozhasson és ki tudja fejezni a kreatív látásmódját. A mai bejelentésünk újradefiniálja a kreatív élményt mindenki számára – nem csak a tapasztalt felhasználóknak, de a következő generációs tervezők, fotósok, filmkészítők és illusztrátorok számára is.”

   

   

  Az Adobe MAX 2019-en megosztották gondolataikat híres művészek, többek között a zenész Billie Eilish, a művész Takashi Murakami, a Foo Fighters frontembere Dave Grohl, M. Night Shyamalan rendező és producer, a neves fényképész David LaChapelle, és a vizuális művész Shantell Martin. Ezen felül az Emmy-díjas író és komikus John Mulaney volt a házigazdája a 2019-es MAX Sneaks-nek.

  Arról, hogy idén kik fognak minket elkápráztatni, mi minden vár ránk, és miért érdemes regisztrálni, ebben a cikkben olvashattok.

  Regisztrálj még ma erre az egyedülállóan gazdagító és magával ragadó digitális élményre, amely garantáltan fel fogja tüzelni a kreativitást. Folytassuk együtt egy olyan globális kreatív közösség felépítését, amely az innováció és az együttműködés jövőjéül szolgál.

  Várjuk, hogy együtt tanuljunk és alkossunk Veled!