Hogyan szerezzek értékes tudást online?

  Tanulni szeretnél, de nincs időd beülni az órákra? Fejlődni szeretnél a munkádban, de nincs lehetőséged elszakadni fél napokra? Akkor az oktatas.szoftver.hu oldalt Neked találtuk ki! Itt nem csak különböző kreatív tanfolyamaink közül válogathatsz, de rendezvényeink, sőt online webinárjaink felvételeit is újra nézheted.

  2018.02_800x300.png

   

  Légy ura a saját idődnek! Nálunk akkor tanulsz, amikor időd, vagy éppen kedved van rá. Folyamatosan bővülő, magyar nyelvű tanfolyamaink kínálatával nem csak a teljesen kezdőket de a profi felhasználókat is segítjük.

  A Szoftver.hu régi jó szokása, hogy on-line webinárokat rendet az érdeklődők számára. Ha valamiért lemaradtál volna ezekről az élő előadásokról, vagy csak  szeretnéd újra nézni, nálunk megteheted. Az előadásokat mostmár utólag, online is meg tudod tekinteni az oktatas.szoftver. hu oldalon, a „Webináriumok” menüpont alatt. Lemaradtál a Corel webinarról, az „Alkoss határok nélkül”-ről, vagy az „Adobe 2018 újdonságai”-ról? Látogass el az oktatas.szoftver.hu oldalunkra, és nézd vissza a folyamatosan frissülő videóink között

   

  Lemaradtál a Corel webinarról, az „Alkoss határok nélkül”-ről, vagy az „Adobe 2018 újdonságai”-ról? Látogass el az oktatas.szoftver.hu oldalunkra, és nézd vissza a folyamatosan frissülő videóink között.

   

  Ha neked is naprakész, friss tudásra van szükséged, melyet mindennapi munkád során tudsz hasznosítani, akkor kövesd az oktatas.szoftver.hu oldalunkat!

  Folyamatosan bővülő tartalmunknak köszönhetően most még nagyobb tudással állhatsz feladataid elé, hogy a legjobb formádat hozhasd!

   

   

  oktatas.szoftver.hu-cikk_0.png