Három MOME-s fiatal, akik megvalósították az álmaikat

  Ismerkedjetek meg a három tehetséges MOME-s fiatallal, akik valóra váltották az álmaikat és megalapították a Whatevermen stúdiót. Takács Barbi, Mácsai Mikul és Zátonyi Márton közös és egyéni projektjeikről mesélnek. Az alkotási folyamatban rengeteg különböző programot használnak és mindannyian egyetértenek abban, hogy az alkalmazások nem határolják be a munkájukat, mert a céljaik eléréséhez mindig megkeresik a megfelelő szoftvereket.

  whatevermen csapat.jpg

  A Whatevermen stúdió egy sokoldalú műhely, ami mindenki számára nyitott.
  Kreatív, lelkes és fiatal művészekkel, designerekkel, szakemberekkel kollaborálva hozunk létre különleges projekteket, illetve vállalunk el minden médiával kapcsolatos munkát. Kedvenc platformunk az internet, az ide készített tartalmakat kedveljük a leginkább. Nem csak videókat, filmeket, reklámot, animációkat és promóciókat, hanem kreatív weboldalakat, különleges művészeti akciókat és alkotásokat is készítünk.

  A stúdió három alap tagja: Takács Barbara, Mácsai Mikul és Zátonyi Márton, de sokszor bővül ki adott projektre a csapat, több főre.

  Ezek mellett a munkák mellett a fő tevékenységünk három Youtube csatornát jelent: az egyik a Previously, itt sorozatokat ajánlunk és elemzünk Mikullal és Marcival, a cél, hogy bemutassuk a sorozatok világát a Magyar közönségnek is, hiszen egyre több magas művészeti értékű alkotás jelenik meg; a második a GALAKTIKA TV. Ez a csatorna főként magyarországi scifi tartalmat mutat be a követőknek, de minden féle olyan médiumot és technológiát követünk és bemutatunk, ami az emberiség számára a “jövőt” jelenti; a harmadik pedig Takács Barbi saját csatornája az Everything is a Border Collie, ahol hasznos DIY kutyás tárgyakat készíti, illetve bemutatja milyen az élet egy vak kutyával, Benjivel.

  Kapcsolat: contact.whatevermen@gmail.com