Ezeket az AI eszközöket használd tartalmaid felturbózásához

2023-04-13 14:03
Ma már szinte mindenre van AI eszköz. Ha mesterséges intelligencia eszközöket keresel, melyekkel felturbózhatod tartalomgyártói folyamataidat, az alábbiakban biztos találsz egy-két hasznos programot.  

Ma már szinte mindenre van AI eszköz. Ha mesterséges intelligencia eszközöket keresel, melyekkel felturbózhatod tartalomgyártói folyamataidat, az alábbiakban biztos találsz egy-két hasznos programot.  


Névtelen terv (1)_3.png

Lassan ha valamihez segítségre van szükségünk, nem a Google-t vagy a YouTube-ot hívjuk segítségül, hanem egy ismert AI szoftver. Miért fecsérelnénk az időnket például arra, hogy utánaolvassunk, vagy megnézzünk róla egy videót hogyan érdemes egy apró kis dolgot lekódolni, mikor megkérdezhetünk egy mesterséges intelligencia programot, amely pár másodperc alatt kiköp egy választ, ami alapján el tudunk indulni a megoldás felé.

A mesterséges intelligencia egyre több területet hódít meg. Az alábbiakban összeszedtük, hogy milyen területeken milyen AI eszközöket érdemes használni.

1. Videógenerálás

Ahelyett, hogy meg kéne szervezni a forgatást, időpontot kéne egyeztetni a szereplőkkel, vagy meg kéne tanulni videókészítő szoftverek használatát, mindezt rábízhatjuk az alábbi AI eszközök egyikére.

2. Képgenerálás

Az AI mára már félelmetesen jó képeket tud generálni. Nem véletlenül robbantak ki viták akörül, hogy tekinthető-e művészetnek, amit egy mesterséges intelligencia program generált azon utasítások alapján, amiket mi adtunk neki. Az azonban nem kétséges, hogy az alábbi eszközök nagyon hasznosak tudnak lenni, ha gyorsan van szükségünk valamilyen képre.

3. Szöveggenerálás

Az itt felsoroltak közül egyértelműen ez az a kategória, amiről ma a legtöbb ember hall és beszél. Ennek oka pedig a ChatGPT hihetetlen népszerűsége. Azonban ezen kívül más hasznos szöveggeneráló eszközök is a rendelkezésünkre állnak.

ChatGPT
Notion AI
Jasper

4. Kutatómunka

Ha valaminek utána szeretnél nézni tanulmányi területen, vagy munkával kapcsolatosan, használd az alábbi két eszköz valamelyikét.

Bearly
scholarcy

ai_table.jpg

5. Design

Legyen szükséged bármilyen designra, ez a három AI eszköz megoldja. Próbáld ki őket és találd meg, melyik illik a legjobban a te igényeidhez.

Looka
Galileo AI
uizard

6. Prezentációkészítés

Készíts megnyerő, érthető prezentációkat néhány szempont megadásával. A jó szó igazából a "készíttess" lenne, mivel az AI a prezentációkészítés területén is nagy segítséget képes nyújtani a felhasználóknak.

SlidesAI
MURF.AI

7. Audio

Különböző hangok generálásához a következő mesterséges intelligencia szoftverek a leghasznosabbak.

Whisper Memos
soundful
steno

8. Produktivitás

Ezekkel a programokkal tudod a következő szintre emelni a produktivitásod annak érdekében, hogy még hatékonyabb lehess.

Nanonets
lumen5
jenni

Te melyik AI eszközöket használod még a munkához, vagy a hobbidhoz?

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.


Wacom termékbemutató nyílt nap - Újdonságok és inspirációk

Múlt héten tartottuk a kivételes Wacom termékbemutató nyílt napunkat. Nézd meg milyen volt!


Adobe Acrobat - A felsőoktatás nélkülözhetetlen eszköze

Fedezd fel, hogyan segíti az Adobe Acrobat megjegyzések funkciója a hallgatókat a hatékony tanulásban és együttműködésben a felsőoktatásban, valamint hogyan alkalmazható lépésről lépésre a digitális dokumentumkezelésben.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram