Extensis Portfolio mostantól DAM workflow automatizációval

  Az erőteljes új workflow-engine az időigényes digitális asset menedzsment munkát automatizált workflow-vá alakítja.

  Az Extensis bejelentette a Portfolio Workflow Automation-t, egy új megoldást az Extensis Portfolio-hoz, ami a digitális asset menedzsment (DAM) lépéseket automatizált workflow-vá alakítja.

   

  What's New in Extensis Portfolio 2017 Digital Asset Management System from Extensis on Vimeo.

   

  “Ahogy a DAM a digitális média tárolásának és elérhetőségének magas szintjére fejlődött, ezzel egyidőben a nehézkes, manuális és ismétlődő feladatok száma is növekedett” - mondta Toby Martin, az Extensis fejlesztésekért és stratégiáért felelős igazgatója. “A Portfolio Workflow Automation megjelenésével a felhasználók könnyen tudják ezeket a feladatokat automatizálni, számtalan manuális munkaórát megspórolva és egyben konzisztenciát és pontosságot biztosítva az üzleti folyamatok számára."

  A Portfolio Workflow Automation lelke a Corbit, egy erőteljes és rugalmas automatizációs modul. Az Extensis partnere, a Laidback Solutions AB által kifejlesztett és nemrég kiadott Corbit szinte bármilyen munkafolyamat automatizálására alkalmas egy DAM vagy azzal szomszédos rendszerben. A felhasználók könnyen beállíthatnak triggereket a feladatok aktiválásához, mint pl. asset megnyitása egy FTP szerverről, majd átkonvertálni egy másik formátumba, elmenteni a folderstruktúra megfelelő pontjára, email értesítések beállítása, a különböző engedélyezési folyamatok menedzselése, ellátni meta-adatokkal az asset-eket, végül mindezek vagy további más lépések kombinálása akár egyetlen folyamatba is lehetséges.

  Akár az Extensis Portfolio-val, vagy más üzleti rendszerrel (pl. az Universal Type Server-rel) használjuk a DAM rendszer adminisztrátorok feladatok sorozatát tudják egyetlen egyszerű akcióval automatizálni, de valamilyen monitorozott rendszerváltozás is képes elindítani egy ilyen folyamatot.

  További részleteket itt találunk a rendszerről: Portfolio Workflow Automation