Érd el a Pantone színskálát iOS-en!

  A Pantone Connect egy olyan platform, amely a tervezők számára hozzáférést biztosít a digitális Pantone színekhez és a hasznos színes funkciókhoz az Adobe® Creative Cloud® mobil, webes és tervezési alkalmazásaiban.

  A Pantone Connect iOS alkalmazás segíti a tervezőket a színválasztás, a színkommunikáció és a tervezési folyamat korszerűsítésében, a színválasztás pontosságában és időmegtakarítást is eredményez. Ez magában foglalja a fizikai színminták illesztését a Pantone színekhez, a paletták létrehozását és elrendezését a design projektekhez, valamint a Pantone színek alkalmazását a design fájlokon.

   

   

  A Pantone Connect fiókhoz a Pantone Color Finder webhelyről férhetünk hozzá, letölthejtük a Pantone Connect egyik mobilalkalmazását a Google Play Áruházból, az Apple App Store áruházból, vagy letölthetjük a Pantone Connect kiterjesztést az Adobe® Creative Cloud® alkalmazáshoz.

  Minden Pantone Connect alkalmazás lehetővé teszi, hogy ingyenesen személyes fiókot hozzunk létre, de a Premium Access-re is előfizethetünk az interneten és az Adobe Extension alkalmazásokon belül is.

   

   

  Nemrég vettem egy Pantone könyvet / útmutatót. Ingyenes hozzáférést kapok?

  Minden újabb Pantone fizikai könyv vagy útmutató tartalmaz egy regisztrációs kódot, amellyel a Pantone Connect 6 hónapra ingyen használható. A havi számla opciót kell kiválasztani, hogy kihasználhassuk ezt az ajánlatot. Az összes grafikus útmutató, amely tartalmazza a 2019-ben megjelent 294 új színt, valamint az összes 2020-ban az FHI útmutató szerinti 315 új színt, érvényes regisztrációs kódokkal használható a Pantone Connect-ben. Használjuk a regisztrációs kódot a fiók létrehozása során a kupon mezőben az ingyenes ajánlat beváltásához.

  Ha csomagban lévő több útmutatót vásároltunk, mint például a Formula Guide bevonat nélküli és a bevonat nélküli készletet (GP1601A), akkor az összes útmutató 6 hónapig érvényes, tehát ténylegesen egy év ingyenes hozzáférést kapunk.

  Melyik színeket tartalmazza?

  Az összes Pantone szín és a Pantone könyvtár benne van a Pantone Connect programban. Az ingyenes és a fizetős fiókok is teljes hozzáférést biztosítanak. Az korlátozások a színadatok elérésére, az ingyenes fiókok színeire is vonatkoznak.

  A Pantone Connect ugyanaz, mint a Pantone Color Finder?

  Igen, a Pantone Color Finder webes alkalmazásnak most már login a Pantone Connect fiókokhoz. Ez lehetővé teszi a kibővített funkciók elérését a fiók szintjétől függően (ingyenes vagy prémium), és lehetővé teszi a paletta mentését a platform más részeiben való felhasználáshoz.

  A Pantone Studio iOS integrálva van a Pantone Connect-el?

  Nem, a Pantone Studio külön alkalmazás csak iOS számára. Nem integrálódik a Pantone Connect fiókokba, és nem működik a Color Match kártyával.

   

  Ha szeretnél többet megtudni a Pantone termékeinkről, kattints a magyar nyelvű termékleírásinkara!