Engedjétek meg, hogy bemutassuk a kedvenc Twitch illusztrátorunkat, Köllő Szabolcsot (eXOcreative)!

  A Twitch egy ingyenes online streaming-közvetítő platform, ahol élő közvetítéseket nézhetsz a kedvenc tartalomgyártóidtól.

  Köllő Szabolcs, eXOcreative már több, mint 10 éve aktív a kreatív tartalomkészítés különböző területein. Többek között fotósként, videószerkesztőként és grafikusként ismerhettük meg. Legnagyobb örömünkre általában heti 3-4 alkalommal streamel a Twitch csatornáján, ahol különböző grafikai és illusztrációs anyagok elkészítésével foglalkozik, illetve kedvenc játékait mutatja be nézőinek.

  Imádja a képregényeket, főleg a DC által kiadott példányokat, kedvenc karakterei közé tartozik Batman, Harley Quinn, Joker és Flash. Ezekkel a karakterekkel sokat találkozhatsz a közvetítései során!

   

   

  Köllő Szabolcs, eXOcreative Twtich csatornáját IDE kattintva tudjátok megnézni! Általában rajzoló és illusztráló közvetítéseket készít, így mindenképpen a figyelmetekbe ajánlanánk. Érdekesség, ha beírjátok a csatornáján lévő chatbe a !rajztábla parancsot, akkor megnézhetitek milyen Wacom digitális rajztáblát használ a munkája során.

  A kedvenc Wacom digitális rajztáblájának az UNBOXING videóját IDE kattintva tekinthetitek meg. Szabolccsal még biztosan fogtok találkozni a szoftver.hu oldalán!

  Nektek ki a kedvenc magyar, illetve külföldi grafikusotok, illusztrátorotok? Kit szoktatok követni? A válaszaitokat írjátok meg kommentben!