Egy videóban elmagyarázzuk az összes Adobe alkalmazást

  Ha valaha is zavarba hozott a rengeteg Adobe alkalmazás, akkor nem vagy egyedül, ez a videó neked készült.

  Kérjél meg bárkit, hogy nevezzen meg egy Adobe terméket, nyugodtan fogadhatunk rá, hogy a Photoshop lesz a válasz. Kérjél még néhány nevet és talán hallani fogod az Illustrator, az InDesign vagy az After Effects neveket is. De mit gondolsz, képes lesz bárki megnevezni több mint 50-et? Mi sem hittük volna - egészen mostanáig.

  Amikor a Humtog nevű YouTuber egyáltalán nem talált semmilyen hivatalos bevezetőt az Adobe teljes Creative Suite-hoz vagy a további Adobe alkalmazásokról, akkor döntött úgy, hogy elkészíti a sajátját - az így létrejött 10 perces eredmény megtekintése – nyugodtan mondhatjuk – nélkülözhetetlen bármilyen digitális kreatív számára. Noha rengeteg részletes Photoshop és Illustrator Tutorial létezik, ez az első alkalom, amikor minden alkalmazást egy helyen megmagyaráznak:

   


  Ezek az ikonok úgy néznek ki, mint egyfajta kreatív periódusos rendszer - ami rendben is van, hiszen manapság a digitális kreativitás minden eleméhez már létezik egy-egy Adobe alkalmazás. Bár meglepő, hogy az Adobe teljes kínálatához nem készült egy rövid áttekintő túra, de ha lenne, azt sem tudnánk ennél világosabb és érthetőbben kifejezni, ahogyan ebben a videóban teszik.

  Nemcsak az alkalmazásokat és azok általános felhasználási lehetőségeit mutatja be, de Humtog rámutat a különbségekre is a látszólag hasonló alkalmazások között, mint például a Photoshop vs Lightroom. Különösen kedves momentum az időnként felbukkanó animált karakter, aki zavarba ejtő kérdéseket tesz fel, mint például "de a Flash mint olyan, már halott, nem?".

  Amellett, hogy a videó hasznos és informatív, lenyűgöző kitekintést nyújt az Adobe által kínált kreativitás hatalmas világába. Lehet hogy valaki veterán profi ezen szoftverek egyikén, miközben egy másikról soha még csak nem is hallott. Ahogy egy Reddit felhasználó írja: "Ez jobb magyarázat, mint amit valaha láttam, miközben ezeknek az eszközöknek a professzionális képességeit már vagy 20 éve használom. Fenomenális videó!"

  Humtog elmondta, hogy a videó elkészítése egy évébe telt, és "félúton abbahagyta, mert túlságosan időigényessé vált a projekt." Szerencsére úgy tűnik, hogy a kemény munkája megtérül. A videó végén azzal tréfálkozik, hogy növelni szeretné a YouTube csatornája előfizetőinek a számát - és az aktuális számot megnézve ez azért már sokszorosan túllépi a kezdeti néhány százat. Ennek a videónak is köszönhetően mondhatjuk, hogy határozottan érdemes feliratkozni.

  Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!