Elképesztő dolgok születnek a Photoshopban egy kaliforniai grafikusnak köszönhetően

  Életre kelt szóviccek, gyönyörű megvalósítással

   

  01 nyito.jpg

  Gondoltál már arra, milyen lenne, ha a sünök hátán sövény nőne, a bárányok karfiolból lennének, billiárdasztal egy medence lenne vagy a fogkrémes dobozból csiga csúszna elő? Bevalljuk, mi sem nagyon, viszont most mutatunk egy grafikust, akinek ilyen, és ehhez hasonló ötletek jutnak eszébe, hogy aztán meg is valósítsa azokat.
  Randy Lewis imádja a mogyoróvajat és a lekváros kenyeret. Legalábbis első körben ennyi derül ki róla a saját weboldalán, azonban ha tovább kutakodunk, akkor láthatjuk, hogy egy Kaliforniában élő és alkotó kreatív grafikusról van szó, aki a Device Interactive névre hallgató cégnél dolgozik, ahol alapvetően logók és arculatok tervezésével keresi a kenyerét.
  A most bemutatandó képsorozata alapvetően hobbi projekt, annak azonban annyira kiváló, hogy Randy az utóbbi időben igencsak nagy hírnévre tett vele szert a világhálónak köszönhetően.
  Az Instagramon futó képsorozatának lényege, hogy két egyszerű tárgyat, élőlényt vagy egyéb objektumot vegyít olyan módon, ahogyan az szinte senkinek sem jutna az eszébe. Az alapot persze az angol nyelvre épülő szóviccek adják (butter-fly, hedhe-hog, pool-table, bat, jelly-fish, water-melon, pizza-roll), amelyekbe alapvetően nem gondol bele az ember, ha viszont jobban megvizsgálja őket, akkor nem is érti, miért is hívják például a lepkét „vaj-légynek”.
  A projekt képei gyönyörűen vannak összedolgozva Photoshopban, az egyszerű, ugyanakkor élénk hátterek pedig egy kis életet, egy kis egyedi stílust és elég komoly figyelemfelkeltést szolgálnak.
  Összeszedtünk nektek néhányat a projekt képeiből, ha tetszenek, keressétek fel Randy Instagram csatornáját, ahol rendszeresen posztol hasonló képeket.

  02.jpg

  03.jpg

  04.jpg

  05.jpg

  06.jpg

  07.jpg

  08.jpg

  09.jpg

  10.jpg