Elindult a MAXON Labs

  A Maxon Labs a Cinema 4D legújabb innovációit és hasznos eszközöket kínál, közvetlenül a Maxon fejlesztő csapatától, melyek mind ingyenesek.

  maxon kép.png

  A Maxon a következő nyilatkozzattal nyitotta meg a Maxon Labs-et:

  “A könnyű használhatóság és stabilitás a Cinema 4D kulcsfontosságú tulajdonságai közé tartoznak. Ennek eléréséhez szükség hogy extra erőfeszítéseket tegyünk azért, hogy alaposan tervezzünk meg és teszteljünk mindent amit készítünk.

  A mérnökeink gyakran dolgoznak olyan ötleteken, amik addig maradnak a polcon, amíg egy prototípussal kapcsolatban úgy nem döntünk, hogy késztermékké fejlesztjük. A MAXON Lab ehhez az innovációhoz kínál gyorsabb hozzáférést.

  A “laboratóriumból” származó minden tartalom a MAXON fejlesztése, ingyenes és az ott található formában kerül kibocsátásra. Nem ígérjük hogy fenntartjuk az adott projectet és fenntartjuk a jogot hogy bármikor meg is szüntetjük bármelyiket különösebb indokolás nélkül.”

  Jelenleg az alábbi plug-inek és python scriptek érhetőek el a MAXON Lab-on keresztül:

  • Coon Mesh - a CAD szoftverekben használatos Coons Mesh generátor egy egyszerű de hatékony eszköz a free-form mesh-ek formálásához.
  • Team Render HTTPS - HTTPS támogatást kínál a Team Render webszerverhez.
  • Team Render Notifier - a plug-in értesítést küld egy team-render job befejezéséről mobilra, emailben vagy közösségi médiára.
  • Extrudifier - random térbeli kiterjesztések (extrusion) amelyek bármilyen mesh-t komplex kinézetűvé varázsolnak pillanatokon belül.