Elérhetőek a Maxon SuperMeet 2018 konferencia videói

    Nem voltál ott a novemberben Frankfurtban a konferencián? Nem  probléma, az összes workshop és prezentáció most elérhető a YouTube csatornán!

    Ebben az évben a MAXON a megszokottól eltérően, a szokásos felhasználói találkozók helyett egyetlen nagyszabású rendezvényt szervezett. A rendezvényen nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak a helyválasztással és a programmal kapcsolatban a látogatóktól.

    Az új esemény koncepcióját még azok is nagyon jól fogadták, akik helyben nem tudtak megjelenni, hiszen az összes SuperMeet 2018 workshop és előadás megtalálható a Maxon YouTube csatornáján. Tekints be Jeremy Cox Terminator Salvation munkájába vagy a Castle Rock c. Hulu sorozat főcímébe. Megnézheted hogyan használta Eszenyi Péter a Cinema 4D-t olyan filmes projecteken mint a Ghost in the Shell vagy a Blade Runner 2049. Vagy nézd meg Raphael Silverwing Rau állóképprojetjét, a Work Life-ot, ahol az objektumok modellezésétől kezdve, az UV unwrapping-en keresztül a Substance Painter használatáig, valamint a post production utolsó simításai egyaránt láthatóak.

    Egy kis kedvcsinálónak a rendezvényhez tekintsd meg az előkészületeket a történelmi pálmaházból: