CS4 kompatibilis szoftver Epson nyomtatókhoz

Az Epson myEpsonPrinter oldalán a a hazai Epson-nyomtatók felhasználói is regisztrálhatnak. Az oldal az eddigi szolgáltatások mellett ezentúl számos nagyformátumú készülékhez ingyenesen kínálja a fizetős Mirage bedolgozó modult.

A nagy formátumú (LFP) Epson Stylus Pro nyomtatók tulajdonosai saját nyomtatóikat akár távolról, egy webes felületen keresztül menedzselhetik, ha előfizetnek a myEpsonPrinter.eu szolgáltatására. E szolgáltatás révén a rendszergazda nyomon követheti minden egyes készülék állapotát, de ugyanitt értesítést is kap a szükséges karbantartási intézkedésekről, emellett a folyó nyomtatási munkák pontos költségeit is nyomon követheti.

Most további extrával kedvez az Epson a myEpsonPrinter.eu előfizetőinek. 2009. június 9-ig a Epson Stylus Pro 3800, 4880, 7880, 7900, 9880, 9900, és 11880 tulajdonos előfizetők ingyenesen letölthetik a mintegy 400 euró értékű Mirage Premium Edition plugint. A professzionális szoftver használható Adobe Creative Suite 3 és 4-es csomagokhoz, Mac OS X, Windows XP és a Vista 32 és 64 bites változatai alatt is. Segítségével a felhasználók egyszerűen használható, a CS-ből azonnal elérhető, minden eszközt magában foglaló kezelőfelületet kapnak a nyomtatáshoz, nem kell a meghajtópogram beállításaival foglalkozniuk. A szoftver lehetővé teszi azt is, hogy korlátlanul megszabhassák panorámamódban a nyomat hosszát, Adobe Photoshop és Adobe InDesign alatt egyaránt.

Ugyan a felsorolt típusok tulajdonosai ingyenesen tölthetik le a szoftvert, ám csak akkor, ha már előfizetői a myEpsonPrinter.eu szolgáltatásnak. Ez pedig egyelőre csupán a GS6000-es modellhez jár ingyenesen, egyéb készülékekhez a Cover Plus+ csomag keretében elérhető. A három éves előfizetési díj 400-2400 euróig terjedhet, így a nagyobb nyomtatók esetében könnyen kigazdálkodható az ajándék szoftver ára. A gyártó tervezi, hogy a szolgáltatást olcsóbbá illetve ingyenessé tegye, de hogy ez milyen mértékben és milyen modellekre, nyomtató típusokra valósul majd meg, az egyelőre nem eldöntött.
Várjuk Olvasóink véleményét a Fórumba!

Forrás:
HWSW

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram