Cinema 4D rendering AWS-ből

  A használat-alapú licensz az AWS Thinkbox Marketplace-en most már használható Cinema 4D-hez is parancssoros alkalmazáson keresztül.

  A Maxon, a professzionális 3D modellezés, animáció és rendering megoldások vezető fejlesztője örömmel jelenti be, hogy a Cinema 4D jelenetek felhasználás-alapú renderelése már elérhető az Amazon Web Services AWS Thinkbox Marketplace oldalán (AWS). Az AWS Thinkbox Marketplace alkalmazáson alapuló használat-alapú licensz (UBL, azaz usage-based-licensing) korlátlan számú mért Cinema 4D render node-hoz biztosít hozzáférést, perc alapú elszámolással, valamint a projekt igényeinek megfelelő fel-, és leskálázási képességgel.

   

   

  A felhőn történő renderelés lehetővé teszi a művészeknek és a stúdióknak, hogy renderelési képességeiket jelentősen bővítsék, gyorsabb preview-t adhassanak az ügyfeleknek, a határidőket könnyebben tarthassák, a helyi hardvereket felszabadíthassák más feladatokhoz (például design, videó kódolás vagy utómunka), vagy bonyolultabb és kihívásokkal telibb projekteken kísérletezzenek. Az AWS Thinkbox Deadline és az Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) Spot Instance segítségével a stúdiók költséghatékonyan méretezhetik számítási teljesítményüket egy már bevált eszközpark és infrastruktúra használatával.

  Az AWS Thinkbox Deadline felhasználói az integrált Submitter telepítését a Deadline Repository-ból indíthatják el, és a Cinema 4D render job-okat az AWS portálon keresztül konfigurálhatják felhasználás-alapú licencelésre.

  Elérhető Windows, Mac OSX és Linux alapú rendereléshez.