Böngészőben is kipróbálható az Adobe Photoshop CS4!

Amennyiben bármelyik Adobe szoftvert szeretnénk kipróbálni, akkor teljes funkcionalitású 30 napos verziókat tölthetünk le. Ha esetleg nem lenne ehhez megfelelő a sávszélességünk (pl. az Adobe Photoshop CS4 telepítő több mint 1GB), akkor igényelhetünk az Adobe-től egy komplett Adobe Creative Suite 4 termék DVD-t a kipróbálható verziókkal, névleges (postaköltség) díjáért cserébe.

Van azonban egy gyorsabb megoldás is: ehhez mindössze egy gyors internet kapcsolat és egy megfelelő böngésző szükséges és máris tesztelhetünk néhány Adobe alkalmazást, a hatalmas telepítő fájlok installálása nélkül.

Konkrétan az Adobe Technical Communications Suite csomag programjat próbálhatjuk ki, ezek a következők: Photoshop CS4, Adobe Captivate (távoktatás), Adobe Presenter for Powerpoint, RoboHelp, Acrobat és FrameMaker 9.

A Runaware technológiával működő demók teljesen megfelelnek az asztali szoftver funkcionalitásának, persze vannak különbségek. Így például bármilyen új projectet létrhozhatunk, de nem menthetjük le és a saját számítógépünkről sem tudunk fájlokat megnyitni az on-line tesztkörnyezetben.

Várjuk Olvasóink véleményét a Fórumba!

Forrás:
Digital Inspiration

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram