Boldog nőnapot kíván a Wacom!


Ajándékozz kreativitást nőnapra a Wacom táblái képében!


wacomnonap_slider.png

 

A Wacom is boldog nőnapot kíván. Ajándékozz ez alkalomból Wacom táblát!

Legyél akármilyen szinten a digitális alkotás területén és legyél akárhány éves, a Wacom táblái között biztosan megtalálod azt, mely számodra a lehető legalkalmasabb, hogy kibontakoztasd kreatív képességeidet és csodálatos digitális munkákat készíts. Nőnap alkalmából az alábbi két Wacom táblát ajánlunk, mellyel a kreativitás következő szintjére léphetsz:

 

Wacom Intuos Berry

Ajándékozz kreativitást egy Wacom Intuos Berry tábla képében. A Wacom Intuos-szal a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát. Ám ezen felül a digitális grafikák készítésének is elengedhetetlen eszköze. Tökéletes választás, ha most ismerkedsz a Wacom táblákkal, vagy a digitális alkotással.

Ajándékozz nőnap alkalmából Wacom Intuos Berry táblát.

Névtelen terv.png

Wacom Cintiq Pro 16 + ajándék állvány

Vásárolj most Wacom Cintiq Pro 16-ot és ajándék állványt adunk hozzá! A Cintiq Pro 16 azon professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legpontosabb eredményt szeretnék elérni. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetőn a Wacom Cintiq Pro 16 használatával kompromisszumok nélkül alkothatunk. A Cintiq Pro 16 tökéletes azoknak, akik már ismerik a Wacom kreatív erejét és szeretnének egy olyan táblát találni, mellyel még pontosabban alkothatnak.

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/yW45KrvNyRk.jpg?itok=TFmuMpzU","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=yW45KrvNyRk","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó, autoplaying)."]}

 

Válaszd most nőnap alkalmából a Wacom Cintiq Pro 16-ot és ajándék állványt (ACK620K) adunk hozzá, mely segítségével még pontosabban alkothatsz és szinte tökéletesen személyre szabhatod a tábla használatát.

wacom_stand.jpeg

 

Ha további információra van szükséged, kérlek keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készséggel áll rendelkezésedre!

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram