Az Adobe bemutatta az Elements 8 szoftverekből álló csomagot

SAN JOSÉ (Kalifornia) – 2009. szeptember 23. – Az Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) ma bejelentette a legnagyobb példányszámban értékesített fotó- és videoszerkesztő szoftverei, az Adobe® Photoshop® Elements 8 és az Adobe Premiere® Elements 8 szoftverek nagy érdeklődéssel várt új Windows® verzióit.* A külön-külön és csomagban is megvásárolható szoftverek a két hatékony, mégis egyszerűen használható termék integrációjával a legteljesebb fotó- és videoszerkesztési megoldást kínálják. Ebben a mérföldkőnek számító új verzióban az Adobe teljesen továbbfejlesztett rendezőfelülete sokféle szolgáltatást biztosít a fényképeket és videókat tartalmazó médiaközpont kialakításához. A felhasználók a rendezőből közvetlenül elindíthatják a Photoshop Elements 8 programot, amellyel különleges fényképeket hozhatnak létre, vagy a Premiere Elements 8 programot, amellyel hihetetlen minőségű filmeket készíthetnek az új, automatizált szolgáltatásokkal.

„Azt szeretnénk, hogy a felhasználók kemény munka nélkül is magabiztosan készíthessenek professzionális megjelenésű fényképeket és videókat” – mondta Doug Mack, az Adobe alelnöke, valamint fogyasztói és üzemeltetett szolgáltatásokkal foglalkozó részlegének ügyvezetője. „A Photoshop Elements és a Premier Elements új kiadásában az ötletes eszközök beépített intelligenciája automatikusan elemzi a fényképeket és felismeri az embereket, a speciális effektusok könnyebb alkalmazásának érdekében követi a mozgást a videókban és néhány egyszerű kattintással végrehajtja a szerkesztési feladatokat. A lehető legtöbbet hoztuk ki a programunkból, így bárki jól szórakozhat a lenyűgöző digitális emléktár elkészítése közben.”

A közös rendező egyesíti a hatékony fénykép- és videoszerkesztő programot

Az új kiadással az Adobe egy továbbfejlesztett rendezőt mutat be, amellyel a felhasználók az összes digitális emléküket kényelmesen, egy helyen kezelhetik, így egyszerűbbé válnak az olyan időigényes feladatok, mint a címkézés és a keresés. Az új Auto-Analyzer funkció automatikusan elemzi és címkézi a legérdekesebb és legjobb minőségű fényképeket és videókat, a People Recognition pedig intelligensen felismeri az embereket a fényképeken. Az új, teljes képernyős előnézetekkel a felhasználók közvetlenül a rendezőben megjeleníthetik a fényképeiket és videóikat diavetítés módban, és gyors szerkesztési műveleteket hajthatnak végre a fényképeken, vagy felcímkézhetik a videókat megtekintés közben. Emellett az összes fájl automatikusan szinkronizálható akár több gép között is.

Az intelligens technológiának köszönhetően a fényképkészítés szórakoztatóvá válik

Az Adobe Photohop Elements 8 fejlett, könnyen használható technológiát nyújt a felhasználóknak. Az Adobe Photomerge® Exposure segítségével egyszerűen összeillesztheti az egy helyszínen, vakuval vagy anélkül készült képeket egyetlen, tökéletesen megvilágított képpé, amelyen minden részlet tisztán látszik. Az Adobe Photoshop CS4 technológiájára épülő új Recompose funkció használatával úgy méretezheti át a fényképeket, hogy a legfontosabb részek nem torzulnak. A Quick Fix előnézetei egy automatikusan beállított fényképsorozatot jelenítenek meg, és segítségükkel a felhasználó személyesen választhatja ki azt a képet, amelynek a színe, kontrasztja és megvilágítása a legjobban tetszik neki.

Az automatizálás kijavítja a videókat és jobb kreatív irányítást biztosít

Az Adobe Premiere Elements 8 új automatikus lehetőségeket kínál, amelyekkel könnyedén alakíthatja a videoklipeket professzionális megjelenésű filmekké. Az intelligens beállításokkal a szoftverre bízhatják a munka nehezét: a program azonnal kijavítja a remegő felvételeket, valamint a szín- és megvilágítási problémákat, azonosítja és kihagyja a nem kívánt részeket, illetve intelligensen kiegyensúlyozza a hangelemeket. Az izgalmas új mozgáskövetési képességekkel a felhasználók könnyen adhatnak hozzá olyan grafikákat, szövegeket és effektusokat a videóhoz, amelyek a jelenetekben követik a szereplőket.

A Plus szolgáltatás bővíti a szoftver képességeit

A Photoshop Elements 8 és a Premiere Elements 8 programot csomagban megvásárló felhasználók jobban kihasználhatják kreatív képességeiket és megvásárolhatják a Plus szolgáltatást. Az előnyök közé tartozik egy 20 GB méretű (15 000 fénykép vagy négyórányi, DVD minőségű videó tárolására alkalmas) automatikus online tár- és megosztóhely, valamint a gyakorlatokat, tippeket és trükköket, szezonális műalkotásokat, mozitémákat, videoeffektusokat és interaktív, online sablonokat tartalmazó segédanyagok, amelyek közvetlenül a szoftverbe érkeznek. A felhasználók továbbá bármilyen internetkapcsolattal rendelkező helyről elérhetik a videókat és a fotókat a Photoshop.com webhelyen.

Árak és elérhetőség

Az Adobe Photoshop Elements 8 és az Adobe Premiere Elements 8 Windows rendszereken futó verziója már elérhető a szoftver.hu-n is, valamint hamarosan megvásárolható lesz.

A különböző nyelvű verziókról, az árakról, a frissítésekről és a terméktámogatásról a www.adobe.com/go/psepre_bundle címen tudhatnak meg többet az egyes országok felhasználói. A Photoshop Elements és a Premiere Elements alkalmazás ingyenes oktatóvideói az Adobe TV weboldalon, a http://tv.adobe.com címen érhetők el.

* Forrás: Az NPD Group/Retail Tracking Service (2002 áprilisa és 2009 márciusa között), észak-amerikai eladások alapján.

*Forrás: Premiere Elements: Az NPD Group/Retail Tracking Service (2007 januárja és 2009 márciusa között), a videó- és fotószerkesztő kategória eladásai alapján. A Premiere Elements, valamint a Photoshop Elements és Premiere Elements csomag összesített eladásai Észak-Amerikában.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram