Az Adobe bejelentette az Acrobat.com Presentations szolgáltatását

SAN JOSÉ (Kalifornia) – 2009. május 27. – Az Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) a mai napon bejelentette az Acrobat.com Presentations előzetes verziójának megjelenését. A nyilvános bétaverzió ingyenes regisztráció után érhető el az Adobe Labs weboldaláról. Az Acrobat.com Presentations továbbviszi az Acrobat.com jövőképét: az emberek jobb együttműködését a weben keresztül egy gazdag, vonzó, az Adobe® Flash® Platformra épülő bemutatókészítő alkalmazásban.

Az Acrobat.com Presentations az Acrobat.com üzemeltetett szolgáltatásaira épül, többek között az Adobe Buzzword® és az Adobe ConnectNow megoldásokra, így szinte mindenki számára egyszerűbbé teszi professzionális megjelenésű online bemutatók készítését. Az alkalmazás beépített eszközöket és elrendezéseket tartalmaz a látványos és megnyerő elemek használatához, például előre meghatározott színkészleteket, intelligens képelhelyezést és grafikus eszközöket diagramok létrehozásához és hatások hozzáadásához. A felhasználók bemutatóikat speciális vizuális hatásokkal, diaátmenetekkel és beágyazott videókkal tehetik színesebbé, és bárkihez eljuttathatják az Adobe Flash Player alkalmazással, amely a világszerte internetkapcsolattal rendelkező asztali számítógépek 98%-án elérhető.

Az Acrobat.com Presentations lehetővé teszi az embereknek, hogy közösen dolgozzanak a bemutatókon, akár egyszerre, vagy külön-külön is, tartózkodási helyüktől függetlenül. Már nincs szükség a legújabb verzió megkeresésére vagy az eltérő másolatok összefésülésére ahhoz, hogy a különböző emberek változtatásai láthatóvá váljanak. Az egyidejű szerkesztési képességeknek köszönhetően mindenki egyszerre hajthat végre változtatásokat a bemutatón. Az alkalmazással az is egyszerűen követhető, hogy ki fér hozzá a bemutatóhoz, ki tekinti meg vagy szerkeszti azt, illetve hogy melyik diát melyik munkatárs szerkeszti. Mivel a bemutató az interneten található, az emberek a legújabb verziót érhetik el bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépről, és a bemutatókat bárhonnan online módon, a ConnectNow szolgáltatáson keresztül vagy offline módon, PDF formátumban juttathatják el a közönséghez.

Idézet:
„Az Acrobat.com Presentations tovább bővíti eddigi üzemeltett szolgáltatásaink körét, így ügyfeleink a dokumentumok létrehozásának és közös szerkesztésének élményét a bemutatók vizuális világára is kiterjeszthetik. A Buzzword segítségével az emberek – az irodai dolgozóktól és kreatív szakemberektől az oktatókig és diákokig – kifejezhetik és megoszthatják az ötleteiket. Izgatottan várjuk, hogy mit hoznak létre ügyfeleink az Acrobat.com Presentations közös használatával.” - foglalta össze Erik Larson, az Adobe üzleti termelékenységnövelő alkalmazásokkal foglalkozó egységének marketingigazgatója

Hivatkozások:
Adobe
Acrobat.com
Acrobat.com Presentations
Kövesse az Acrobat.com eseményeit, mely már twitteren is elérhető.

Az Adobe Systems Incorporated
Az Adobe forradalmasítja a világ ötletekkel és információkkal kialakított viszonyát – bárhol, bármikor és bármilyen közegben. További információért látogasson el a www.adobe.com webhelyre.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram