Adobe Illustrator tanfolyam!

  Időpontja: 2018. május 12-13. Adobe Illustrator kezdő tanfolyamunknak a célja, hogy a hallgatóknak a legrövidebb idő alatt annyi ismeretet adjon át, amellyel a későbbiekben könnyedén kiismerhetik magukat a programban és képesek lesznek annak széleskörű lehetőségeit hatékonyan kihasználni.

  Adobe Illustrator - A vektorgrafikus ábrázolás alapjai


  A vektoros grafika ismerete elengedhetetlen DTP szakemberek, grafikusok és dizájnerek számára. Amíg a Photoshop teljesen kiszolgálja a pixelgrafikus szerkesztés igényeit, addig az Illustrator kimeríthetetlen lehetőségeket nyújt a professzionális vektorgrafikus szerkesztéshez. Utóbbinak nagy előnye, hogy teljesen felbontásfüggetlen, azaz bármekkora méretben felhasználható az elkészített grafikai elem minőségromlás nélkül, jelenjen az meg akár pólón, vagy óriásplakáton. 

  A résztvevők a tanfolyam során megismerkedhetnek a program kezelőfelületével, a kijelölés lehetőségeivel, nyomdai alapismeretekkel, tipográfiai alapismeretekkel, a rajzolás különböző eszközeivel, szövegstílusokkal, rétegek kezelésével, exportálási és mentési beállításokkal, valamint logó tervezéssel és a nyomdakész anyag elkészítésével.


  Diákok számára 50% kedvezményt biztosítunk!
   

  Bővebb információ és jelentkezés: szoftversuli.hu