Adobe Flash streaming iPhone-on

A játékok mellett a legnépszerűbb alkalmazások az internetről zenéket stream-elő alkalmazások az iPhone és iPod Touch platformokon. (Streaming: egyidejű, vagy azonnali adatfolyam, általában tömörített multimédiás információ Interneten keresztül való kézbesítése, amely a bináris számítógépes fájlformátumokhoz (például AVI) viszonyítva kevésbé célozza meg a videótartalom teljes hűségű visszaállítását, elsősorban az azonnaliságra összpontosít és nem célja a letöltött tartalom tárolása a céleszközön.)

A legújabb ilyen iPhone/iPod Touch alkalmazás már a teljes értékű RTPM protokolt használja abból a célból, hogy az Adobe Flash Media Server-ről streameljen zenét. A Tuner2 Hi-Fi Radio nevű alkalmazás támogatja az MPEG-4 HE ACC v2 nevű audioformátumot, ami megbízhatóbb és stabilabb stream-et és kb. négyszer jobb hangminőséget eredményez a HTTP-n keresztül letöltött mp3 vagy HE AAC v1 formátumú zenéhez képest.

Az alkalmazást iPhone és iPod Touch tulajdonosok az AppStore-ban tudják megvásárolni 8.99 USD-ért.

Várjuk Olvasóink véleményét a Fórumba!

Forrás:
Phonemag

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram