Adobe After Effects és Premiere Pro: a jövőben csak 64 biten

Az Adobe megerősítette, hogy az Adobe After Effects és a href="http://www.szoftver.hu/Premiere" >Adobe Premiere Pro szoftverek a jövőben kizárólag 64 bites alkalmazásként 64 bites operációs rendszert fognak igényelni.

A cég azzal indokolta a döntést, hogy manapság az összes modern PC képes 64 bites módban működni: lényegében az össszes Intel alapú Mac támogatja a 64 bitet az új Snow Leopard operációs rendszerrel, és a Windows felhasználók is választhatják a Windows 7 vagy Vista operációs rendszer 64 bites verzióját. A jövőbeli fejlesztések már csak ebben a formátumban zajlanak, aminek köszönhetően a felhasználók mindenből a legjobb teljesítményt kapják majd: megnövekedett szerkesztési sebesség, gyors váltás az eszközök között, gyorsabb rendering, hatalmas állományok tárolása a hatalmas mennyiségű címezhető memóriában – ezek a kreativitást kibontakoztató lehetőségek rövidesen valósággá válnak.

Az Adobe azért is tette meg ezt a bejelentést most, hogy idejekorán felhívja a jövőbeli vásárlók figyelmét a követendő hardver-szoftver migrációs stratégiára. Ezt megkönnyítendő készítettek egy ­jelentést ami a 64 bites operációs rendszerek előnyeit mutatja be.

A jövőben megjelenő 32 és 64 bites Creative Suite termékek megjelenésével vagy elérhetőségével kapcsolatosan jelenleg még nincsenek információink.

Várjuk Olvasóink véleményét a Fórumba!

Forrás:
Digital Arts Online


Bookmark and Share

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram