Acrobat PDF funkciók érkeznek az Edge böngészőbe


Az Adobe és a Microsoft iparágvezető Acrobat PDF-élményt kínál a Microsoft Edge-en keresztül.


Az Adobe és a Microsoft megtette a következő lépést a digitális munka / élet jövőjének átalakítása iránti elkötelezettségében: az Adobe Acrobat PDF-funkciókat több mint 1,4 milliárd Microsoft Windows-felhasználóhoz juttatják el a Microsoft Edge-en keresztül.

A két vállalat közösen javítja a PDF-élményt és a felhasználók által a Microsoft Edge-ben elvárt minőséget azáltal, hogy a beépített PDF-olvasót az Adobe Acrobat PDF renderelő motorjával látja el. Ez egyedülálló PDF-élményt nyújt a felhasználóknak, amely magában foglalja a pontosabb színek és grafikák gazdagabb megjelenítését, a jobb teljesítményt, a PDF-kezelés erős biztonságát és a nagyobb hozzáférhetőséget - beleértve a jobb szövegkiválasztást és az audio narrációt. Ezek a képességek továbbra is ingyenesek lesznek.

"Az Adobe és a Microsoft közeledése jót tesz a produktivitásnak és az ügyfeleknek" - mondta Jared Spataro, a Microsoft Modern Work & Business Applications vállalati alelnöke. "Az Adobe PDF-technológiája a Microsoft Edge-ben azt jelenti, hogy a felhasználók gyorsan és biztonságosan hozzáférhetnek a kritikus fontosságú digitális dokumentum funkciókhoz."

"A PDF nélkülözhetetlen a modern üzleti életben, felgyorsítja a termelékenységet egy olyan világban, ahol az automatizálás és az együttműködés fontosabb, mint valaha" - mondta Ashley Still, az Adobe SVP és GM igazgatója. "Azzal, hogy a PDF-élmény globális szabványát hozzuk el a Microsoft Edge és a világszerte több mint egymilliárd Windows-felhasználó számára, az Adobe és a Microsoft közös örökségünket és a termelékenység terén szerzett szakértelmünket felhasználva fontos lépést teszünk a modern, biztonságos és összekapcsolt munka és élet valósággá tételében."

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/_UQ10_CTYB8.jpg?itok=DZoHgmuy","video_url":"https://youtu.be/_UQ10_CTYB8 ","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

 

Azok a felhasználók, akik fejlettebb digitális dokumentumfunkciókra - például szöveg és képek szerkesztésére, PDF-ek más fájlformátumokba való konvertálására és fájlok kombinálására - vágynak, megvásárolhatnak egy Acrobat-előfizetést, amely lehetővé teszi, hogy ezekhez a funkciókhoz bárhol hozzáférjenek, többek között egy kiterjesztésen keresztül közvetlenül a Microsoft Edge-en belül is. A meglévő Adobe Acrobat-előfizetéssel rendelkező Microsoft Edge-felhasználók külön költség nélkül használhatják az Acrobat-bővítményt az Edge-en belül.

A digitális átalakulás korában a webböngésző az a hely, ahol az emberek együttműködnek, információt osztanak meg, és a felhőben végzik a munkájukat. A felhasználók világszerte több trillió PDF-fájllal lépnek kapcsolatba a weben, mobilon és asztali számítógépen. Az Edge PDF-élményt támogató Adobe Acrobat funkciókkal a Windows 10 és Windows 11 felhasználók a Microsoft Edge webböngészőn belül használhatják az Adobe legjobb PDF-képességeit, anélkül, hogy külön alkalmazást kellene letölteniük vagy váltaniuk kellene.

 

Fokozatos bevezetés

A menedzselt vállalati eszközök speciális igényeinek kielégítése érdekében az Adobe Acrobat PDF-képességeit tartalmazó beépített Microsoft Edge PDF-olvasóra való áttérés szakaszosan történik majd, a felügyelt eszközök esetében kezdetben opt-in lehetőséggel. A Microsoft Edge korábbi PDF motorjának a támogatás 2024 márciusában megszűnik.

Ez a bejelentés része az Adobe és a Microsoft folyamatban lévő kezdeményezésének, amely a digitális munkát és életet alakítja át azáltal, hogy az Adobe iparágvezető PDF-, e-aláírási és dokumentumautomatizálási eszközeit közvetlenül a Microsoft-felhasználók rendelkezésére bocsátja. Ez a Microsoft Edge-ben elérhető PDF-élmény a Microsoft megoldásokban - többek között a Microsoft 365, a Microsoft Teams és a SharePoint - már meglévő, átfogó Adobe PDF- és e-aláírás-integrációkhoz csatlakozik.

(Adobe)

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram