ABBYY FineScanner - már AI-t használ

  Az új ABBYY FineScanner AI a neurális hálózatok teljesítményét alkalmazza a dokumentum szkennelés és a szövegfelismerés során. Az alkalmazás intelligens rögzítési asszisztensként működik, amely zökkenőmentesen automatizálja a papírmunkát egy okostelefon segítségével.

   

  Az ABBYY, a tartalom technológiák és megoldások globális vezetője bejelentette az ABBYY FineScanner AI-t, új generációs mobil szkennereit az iOS és Android platformokra. Az új AI-kompatibilis funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználó azonnal megtalálhassa a galériában található dokumentumokat, és internetes kapcsolat nélkül felismerje a szövegeket.

  A FineScanner AI értékes időt és energiát takarít meg a kézi keresés és görgetés kiküszöbölésével. Az alkalmazás neurális hálózatokat használ a galériában történő automatikus rendezésre, automatikusan megtalálja azokat a szöveggel és fényképekkel ellátott dokumentumokat, amelyek alkalmasak a szövegfelismerésre. Az új funkció iOS és Android eszközökön elérhető és automatikusan működik, amikor a felhasználó megnyitja a galériát az alkalmazásban. A gyorsbillentyű különösen kényelmes azok számára, akik gyakran fotózzanak vagy képeket mentenek a galériába. Miután lokalizált a megfelelő scannelt dokumentumot, a felhasználó optimalizálhatja a képi tartalmat megtekintéshez vagy nyomtatáshoz (vágás, javítás, a szűrők alkalmazása, a zaj megszüntetése és a kontraszt növelése), felismeri és szerkesztheti a szöveget, konvertálhatja és megoszthatja a dokumentumot e-mailben, üzenetben vagy valamilyen felhő szolgáltatásban.

  A FineScanner AI az egyik legkeresettebb funkciót is megkapta - ez pedig az offline szövegfelismerés. Az Android és az iOS felhasználók mostantól aktív internet kapcsolat nélkül felismerhetik és szerkeszthetik a szövegeket - az ABBYY optikai karakterfelismerő technológiája az eszközön lokálisan is működik. Az offline felismerés tökéletes a gyakori utazók és azok számára, akik érzékeny és bizalmas dokumentumokkal dolgoznak. Nem tartja meg a dokumentum eredeti layout-ját, de kiváló biztonságot és sebességet biztosít. Az layout megőrzése vagy a dokumentum más formátumú átalakítása érdekében továbbra is internetkapcsolatra van szükséges. A FineScanner online OCR technológiája lehetővé teszi egy tökéletes digitális másolat készítését az eredeti fejlécekkel, grafikonokkal, képekkel és táblázatokkal, melyek 12 népszerű formátumba (PDF, DOCX, XLSX, stb.) menthetőek. A technológia 193 nyelven online működik és jelenleg 63 nyelven érhető el offline.

  „A mai “mobile-first” korszakban,számos adminisztratív és dokumentumhoz kapcsolódó feladat költözött át a PC-ről az okostelefonjainkra. Mégis a közelmúltbeli felmérésünk szerint azonban az emberek még mindig nehézkesnek találják a mobil technológiák használatát az adminisztrációs feladatok végzésekor. Ez a fájó pont negatívan befolyásolja a felhasználói élményt és akadályozza a munkahelyi automatizálást. Célunk, hogy ezen az ABBYY FineScanner AI egy intelligens mobil asszisztens segítségével változtassunk, ami automatizálja a szkennelést, a szerkesztést és a konverziót. Az ABBYY Mobile Capture technológia és a neurális hálózatok alkalmazásával a mobilos dokumentumkezelést úgy alakítjuk át, hogy a felhasználó kevesebb időt töltsön a papírmunkával, és így több marad szociális és kreatív tevékenységekre” - mondja Bruce Orcutt, az ABBYY termék marketing vezérigazgatója.

  A FineScanner AI tökéletes társ a banki, értékesítési, jogi, orvosi és tanácsadó szakemberek számára. A világ vezető vállalatai, köztük a Big Four tanácsadó cégek az alkalmazás testre szabott változatait használják, hogy a munkavállalók hatékonyabban kezeljék a dokumentációkat, miközben a cél a teljesen papírmentes iroda megteremtése.

  Elérhetőség és árak

  A FineScanner for iOS ingyenesen letölthető és elérhető az App Store-on. Az alkalmazás teljes funkcionalitása öt dokumentumra ingyenes. Ahhoz, hogy korlátlan hozzáférést kapjon a funkciókhoz, a felhasználóknak prémium előfizetést kell vásárolniuk. A FineScanner kompatibilis az iOS 10.0 vagy újabb verzióval (a galéria rendezési funkciója az iOS 11.0 vagy újabb verziójú eszközökön érhető el), iPhone-on, iPad-en működik és támogatja az iMessage alkalmazást.

  A FineScanner for Android ingyenesen letölthető és elérhető a Google Play-en. Az alkalmazás teljes funkcionalitása öt dokumentumra ingyenes. Ezután a szkennelés és a megosztás továbbra is szabadon használható, de a további szövegfelismeréshez prémium előfizetés szükséges. A FineScanner kompatibilis az Android 5.0 vagy újabb verzióval.

  További információkért kövesse az alábbi linkeket:

  ABBYY FineScanner AI

  ABBYY Mobile Apps