A Wacom technológiáját használja a Galaxy Note 9 tolla

  Ahogy a Samsung zászlóshajó mobiltelefonja, a Samsung Galasy Note sorozat folyamatosan fejlődik, hasonlóképpen történik ez a telefonhoz adott digitális tollal is, mely a Wacom technológiájára épül.

   

  A 2018 aug. 9-én megjelent Samsung Galaxy Note 9 a Wacom digitális toll technológiáját adoptálja, demonstrálva és megerősítve a két vállalalat között régóta fennálló hosszútávú együttműködést.

  Már régóta a Wacom szolgáltatja a Note-hoz tartozó S Pen kiemelkedő írási és rajzolási lehetőségeit és mindazokat a funkciókat, melyekkel navigálhatjuk az eszközt és kommunikálhatunk a barátokkal és a családtagokkal. A Galaxy Note 9 új S Pen-e már használható távvezérlőként is selfi-k és csoportoképek készítéséhez, prezentációk során slide-ok vezérléséhez, zene és videólejátszás során a pause / playback funkciókhoz, mindezt egyetlen kattintással. Ehhez az volt szükséges, hogy az új S Pen támogassa a Bluetooth Low- Energy szabványt, valamint a 30 perces üzemidőt, melyet bármikor elérhetünk kevesebb mint egy perc töltés után!

   

  Galaxy Note 9 - óceánkék + sárga toll kombinációban

   

  Galaxy Note 9 - levendulabíbor

   

  Galaxy Note 9 - éjfekete

   

  Galaxy Note 9 - réz színű

   

  “A digitális rajzolás technológiában vezetőként a Wacom elkötelezett a partnereivel való együttműködésben, ami igazán innovatív megoldásokat eredményez” - mondta Nobu Ide, a Wacom elnöke és CEO-ja. “ A digitális toll teljesítményének javításáa a rajzolás és írás területén lényeges és természetes. Ezeken felül viszont a S Pen már egy stílusos és hatékony interész szerepét is betölti a különféle interaktív funkciók használatban, amivel így a Galaxy S 9 sok intelligen funkciója jól kihasználható.”