A Wacom is boldog Valentin napot kíván


A legmenőbb Wacom rajztáblák már megtalálták az őket leginkább kiegészítő professzionális kreatív szoftvereket. Találd meg Te is a hozzád illő táblát!


eheheh.png

Keresd a Wacom különböző tábláit, melyek segítségével bármilyen kreatív ötletedet megvalósíthatod! Használd a Wacom táblák szinte végtelen eszköztárát és alkoss határok nélkül Valentin napon is!

 

Wacom Intuos

A Wacom Intuos-szal a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze.

 

Wacom One 13 pen display

A Wacom One minden olyan funkcióval és szolgáltatással rendelkezik, mely a tökéletes digitális alkotások elkészítéséhez kellhet. A 13,3 collos kijelzőn ugyanolyan könnyedséggel dolgozhatunk a toll segítségével, mint hagyományos papíron, hagyományos rajzeszközökkel. A Wacom One kompatibilis a legtöbb elterjedt digitális tollal, így nem kell elhagynunk a már megszokott eszközeinket.

 

Bízunk benne, hogy mind a kezdők, mind a profik megtalálják a számukra igazi Wacom digitális rajztáblát! A táblákat keressétek viszonteladóinknál!

Boldog Valentin napot kívánunk!

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram