A valós idejű közös munka új szintje: Zoom plugin az Adobe XD-hez

  Egy modern munkahely ma már elképzelhetetlen videokonferencia, illetve videochat nélkül - ráadásul járvány idején ez fokozottan igaz, hisz a kreatív csapatoknak távolról is együtt kell működniük. Ebben nyújt szinte felbecsülhetetlen segítséget a Zoom, amely sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé teheti a virtuális találkozók megszervezését és lebonyolítását.

  pasted image 0 (1).png

   

  A Zoom küldetése - a videokommunikáció problémamentessé és biztonságossá tétele - tökéletesen egybeesik az Adobe Creative Cloud egyik célkitűzésével: azzal, hogy a kreativitás kibontakozását ne hátráltassa semmilyen technikai akadály. Nos, emiatt jó hír, hogy a Zoom és az Adobe összeáll. Az új Zoom plugin az Adobe XD-hez minden eddiginél könnyebbé teszi a közös kreatív munkát!

  A távmunka mindenkit új kihívások elé állít, és ez alól azok a tervezőcsapatok sem jelentenek kivételt, akik alkotásaik életre keltésében szoros együttműködésekre támaszkodnak. Az ember akkor a legkreatívabb, ha csapatokban tud együtt dolgozni és tervezni, mivel a közös munka inspirációként hat az egyénekre. Az Adobe XD az üzemanyag a kollaborációt mozgató motorban, ugyanis minden folyamatban ott van, a tervezők közös szerkesztéseitől kezdve a visszajelzések megszerzéséig, a termékmenedzserekig és fejlesztőkig bezárólag. Ráadásul ezzel a pluginnal gyorsan csatlakozhat vagy elindíthat egy Zoom-értekezleteket közvetlenül az XD-ből.

   

  unnamed_11.png

  Így néz ki, a Zoom plugin az Adobe XD-ben

   

  Az XD Zoom pluginja biztosítja az átláthatóságot a közelgő Zoom-találkozókhoz, közvetlenül az XD-n belül, így soha nem fog késni a dizájn felülvizsgálatokról, a felhasználói tesztekről és egyéb munkamenetekről, amikor visszajelzést kell kapnia. Ez a plugin lehetővé teszi a Zoom-értekezletek szinkronizálását egy Google vagy Outlook naptárban, így azok közvetlenül az XD Plugins paneljében láthatóak. Ha elérkezik az értekezlet ideje, a felhasználó csak egy kattintásnyira van a híváshoz való csatlakozástól és a Zoom elindításától. Még akkor is tud csatlakozni, ha engedélyezi a képernyő megosztást, ha éppen Ön az előadó.

   

  unnamed (1)_3.png

  Egy pillanat alatt csatlakozhat a csapatához, melynek tagjai a képernyő megosztásával még azt is látják, amit Ön.

   

  Még sosem volt ilyen egyszerű a közös szerkesztési munka, mint az Adobe XD-vel!

  Az Adobe XD lehetővé teszi az együttes szerkesztést, hogy Ön és csapata egyszerre, valós időben, együtt dolgozzon. Meghívhat más dizájnereket, szövegírókat, fejlesztőket, vagy akár bárki mást, hogy együtt tekintsék meg és szerkesszék a dokumentumokat.

  Egy virtuális munkakörnyezetben a Zoom segít a csapatoknak újrateremteni a közös munka előnyeit, például a tervek megbeszélését vagy a különböző változások követését. A Zoom plugin segítségével virtuális értekezleteket indíthat az XD-tervek áttekintésére a dokumentum minden szerkesztőjével, dizájnerével. Ehhez csak annyi kell, hogy megnyomja a start gombot és hozzáadja az értekezletre meghívandó személyeket, majd kattintson a “Meghívó küldés e-mailben” gombra, és már el is indult a a Zoom találkozó - mindez anélkül, hogy bezárná az XD-t.

   

  pasted image 0 (2).png

  Csak pár kattintásra van egy meetingtől a társzerkesztőkkel.

   

  Ha Ön és csapata már használja a Zoom-ot virtuális megbeszélésekhez, vagy most támadt kedve kipróbálni, itt tudja telepítheti az új Zoom plugint az Adobe XD-hez. Így akár azonnal elkezdheti a munkát a Zoom és Adobe XD segítségével.

  Az Adobe XD magyar nyelvű termékleírása pedig itt található!