A Teamviewer már böngészőn keresztül is használható

  A TeamViewer webkliens az előfizetők számára az összes népszerű webböngészőn keresztül elérhető.

  A TeamViewer, a biztonságos távoli csatlakozási megoldások globális vezetője bejelentette a TeamViewer webes kliens elindítását a Remote Access, Premium, a Corporate és a Tensor licensz előfizetői számára. 

  A HTML 5 alapú webkliens biztonságos távoli hozzáférést tesz lehetővé más eszközökhöz a Chrome, a Firefox, az Opera és az Edge böngészőkön keresztül. A kapcsolatot a TeamViewer Management Console névjegyzékéből lehet elindítani, amely online módon is elérhető. A webes kliens hozzáférést biztosít olyan Windows, macOS és Linux eszközökhöz, amelyek a TeamViewer, a TeamViewer Host vagy a TeamViewer QuickSupport teljes verzióját használják.

  A TeamViewer előfizetői már régóta hozzáférnek a TeamViewer Management Console webes verziójához, ahol figyelemmel kísérhetik és kezelhetik eszközeiket. A webalapú távoli hozzáféréssel az ügyfelek most már böngészőalapú TeamViewer távvezérlő kapcsolatot is létrehozhatnak a Kezelői konzolról anélkül, hogy telepíteniük kellene a TeamViewer klienst - gyorsan és egyszerűen. 

   

   

  Mint minden TeamViewer kapcsolat, ez is a végpontok között végig titkosítva van, és olyan bevált funkciókat tartalmaz, mint például a beviteli eszközök vezérlése, a számítógép frissítése, zárolása vagy újraindítása, valamint a biztonsági képernyő aktiválása, amely elsötétíti a távvezérelt számítógép képernyőjét. A webes kliensen keresztüli támogatás különösen hasznos akkor, ha a meglévő TeamViewerrel telepített szokásos eszköz nem érhető el, de gyors hozzáférésre van szükség. Hasonlóképpen, így már támogatás nyújtható olyan eszközökre is, amelyeken a Teamviewer szoftver telepítése alapértelmezés szerint blokkolva van.

  „A webes klienssel egy újabb építőelemet valósítunk meg a korlátlan csatlakozás érdekében. Fontos számunkra, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot és függetlenséget biztosítsuk az eszközöktől vagy az operációs rendszerektől - helytől függetlenül és bármilyen helyzetben ”- mondta Christoph Schneider, a TeamViewer termékmenedzsment igazgatója.

  Még több információt a TeamViewer-ről magyar nyelvű termékleírásunkban találsz!