A szoftver.hu bemutatja: Minden, ami Space - élő webinár a JetBrains fejlesztőjével

  A JetBrains Space egy all-in-one együttműködési megoldás, amely a vállalat minden egységét egy közös környezetben hozza össze, biztosítva a hatékony kommunikációhoz és a különböző projektek kidolgozásához szükséges összes eszközt.

  space_slider.png

   

  Szeptember 30-án egy izgalmas webinárral készülünk számotokra, mely során arról lesz szó, hogy a Space használatával nem pusztán a csapatmunka lehet hatékonyabb, de a kommunikáció és magának a cégnek a működése is, ugyanis a JetBrains Space az üzleti folyamatok széles skáláját öleli fel:

  • átlátható szervezeti felépítés a Team Directory közreműködésével, 
  • hatékony kommunikáció a Dokumentumok, Naptárak, Blogok és Chat-ek segítségével,
  • projektmenedzsment támogatása az Ellenőrzőlistákkal, Kérdésekkel és Táblákkal, 
  • szoftverfejlesztési folyamat a Git Hosting szolgáltatással, Code Reviews, Automation (CI / CD), Csomagkezelés és Minőségi kapuk segítségével - mindez flexibilisen bővíthető formában annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szinten megfeleljen a vállalati igényeknek.

  Ezekről bővebben nem más, mint a JetBrains fejlesztője, Maarten Balliauw fog számunkra részletes információkkal szolgálni.

  Az élő webinár 2021. szeptember 30-án (csütörtökön), 10:00 órakor kerül megrendezésre, időtartama 60 perc + kérdések & válaszok.

  Az angol nyelven zajló esemény mindenki számára ingyenes.

  A résztvevők között a webinár másnapján 10:00 órakor a szoftver.hu Instagramján élő közvetítésben értékes JetBrains All Products Plan licencet sorsolunk ki.

  Vegyél részt különleges webinárunkon és tudj meg mindent a Space-ről a lehető leghitelesebb forrásból!