A színek teljesen új dimenziója: Color Reader termékcsalád kedvezmény


Legyen szó akár belsőépítészetről, akár grafikák készítéséről, a ColorReaderre mindig számíthatunk.


unnamed_8.jpg

 

A ColorReader egy rendkívül hatékony színmérő eszköz, mely számos területen segítheti az alkotást. A ColorReader termékeit pedig mostantól a Spyder vásárlók hatalmas kedvezménnyel szerezhetik be. A vásárlás során akár 100 € is megtakarítható. A különböző termékekre vonatkozó kuponkódok itt találhatók:

  • ColorReader EZ: 20 € +10 € kedvezmény: (CR2301)
  • ColorReader: 20 € kedvezmény: (CR2302)
  • ColorReader Pro: 100 € kedvezmény (CR2303)

 
A ColorReader termékcsaládról röviden

Míg a ColorReader EZ ideális például barkácsprojektekhez, a ColorReader és a ColorReader Pro inkább félprofesszionális és professzionális használatra alkalmasak. Kisebb kivételektől eltekintve mindhárom eszközt azonos módon használható: például a Datacolor hagyományait követve mindhárom készülék kalibrálható.

A 2023.01.31. és 2023.02.12. közötti időszakban a ColorReader termékcsalád mindhárom termékét a meglévő Datacolor ügyfelek kínáljuk vonzó feltételekkel szerezhetik be.

 

1. ajánlat: ColorReader EZ kedvezmény

Tökéletes a barkácsprojektekhez: például határozd meg a megfelelő színt és tervezd meg stílusosan otthonod falainak designját.

Szerezd be most csak 39,99 €-ért 20 € + 10 € kedvezménnyel a CR2301 kuponkóddal!

 

2. ajánlat: ColorReader

Gyors és megfizethető színmérés a szakemberek számára. Ha szakemberként szeretnél pontosan és következetesen dolgozni, miközben időt és pénzt takarítasz meg, a ColorReaderre számíthatsz!

Szerezd be most csak 99,99 €-ér 20 €-s kedvezménnyel a CR2302 kuponkód használatával!

 

3. ajánlat: ColorReader Pro

A lehető legrugalmasabb eszköz a színméréshez. A ColorReader Pro tele van a lehető leghasznosabb funkciókkal lehetővé téve a szakemberek számára, hogy közvetlenül a készüléken végezzenek színméréseket, ha nincs kéznél okostelefon.

Szerezd be most csak 199 €-ért 100 € kedvezménnyel a CR2303 kuponkód használatával.

Ne feledd, az ajánlat 2023. február 12-ig érvényes!

 

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram