A Revit Importer mostantól elérhető a SketchUp legújabb fejlesztésében!


A munkafolyamatok megkönnyítése érdekében, a SketchUp legújabb frissítését összekpacsolták a Revit Importerrel. Ez nem csak a modellezést gyorsítja fel, de a kreatív ötleteink megvalósításában is még jobban segít minket.


revit_leadkep_0.jpeg

 

Ha épülettervezésről van szó, az egyik legnépszerűbb szoftver tagadhatatlanul a SketchUp, mely a legegyszerűbb módja az építészeti projektek meggyőző és hatásos bemutatásának. A 2023-as frissítésben pedig ismét olyan újdonságokkal rukkoltak elő, ami megkönnyíti a tervezők munkáját. A SketchUp ugyanis összekpacsolódik a Revit Importerrel.

Az Autodesk Revit BIM-szoftver az építészeti tervezéshez, az épületgépészethez és a szerkezet tervezéshez, valamint a kivitelezéshez is kínál szolgáltatásokat. Segítségével a projekt teljes életciklusán keresztül növelhetjük a hatékonyságot és a pontosságot, a koncepció- és látványtervezéstől és az elemzéstől a gyártásig és a kivitelezésig.

A Studio-előfizetésen belüli új importálási funkció lehetővé teszi a Revit-modellek pontos és hatékony SketchUp-geometriájává történő átalakítását a projektfázisok, a csapatok és a megrendelő közötti mélyebb együttműködés érdekében. Különféle megoldások léteznek a Revit-modellek SketchUpba exportálására, de ez az új Importer spórolja meg a legtöbb időt, pontosabb a geometriakonverzióban, és sokkal könnyebb modellezési munkafolyamatot eredményez. A tervezési fázisok közötti simább átmenet lehetővé teszi, hogy a lényegre összpontosítsunk: a látvány finomhangolására.

A Revit Importert ezáltal a SketchUp asztali alkalmazásának natív funkciójává vált. A Studio-előfizetéssel rendelkező ügyfelek azonnal elérhetik, amint frissítik a 2023-as verziót. A Pro-előfizetéssel rendelkező ügyfelek pedig telepíthetik a Revit Importert a SketchUp 2023-ban, és kipróbálhatják az új munkafolyamatot. Nincs szükség Revit licenszre.

További információért kattints ide!

 

(SketchUp Blog)

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram