A Premiere Pro és After Effects már tartalmazza a Frame.io for Creative Cloud-ot

  Tedd könnyebbé a csoportmunkát és a videók megalkotását!

  3_0.jpeg

   

  A járvány okozta karantén időszakában a videókészítéshez folyamata kétség kívül átalakult. A távoli együttműködés például korábban “csak” fontos volt, mostanra viszont már kritikus fontosságúvá vált. Ennek eredményeképpen döntött úgy az Adobe, hogy a Premiere Pro és After Effects ügyfelek a Creative Cloud alkalmazások előfizetése részeként megkapják a Frame.io for Creative Cloud szolgáltatást. A Frame.io nagyban hozzásegíti a csapatokat a gyorsabb munkavégzéshez.

  A Frame.io professzionális, könnyen használható munkafolyamatával megoszthatjuk az adott videó vagy kompozíció linkjét a csapattal, az ügyféllel, vagy bárki mással. Ők kommentálhatják a videó bizonyos részeit, valamint vázlatrajzokkal is kiegészíthetik a videót, így többé nem kell zavaros e-mailekből és táblázatokból kihámozni a visszajelzéseket. Ha elkészült egy verzió, az értékelők közvetlenül jóváhagyhatják azt a webes link vagy a díjnyertes Frame.io alkalmazás segítségével.

   

   

  A Frame.io for Creative Cloud emellett segít az eszközök egy helyen történő rendszerezésében is. A Frame.io 100 GB dedikált tárhelyével közvetlenül a felhőbe tölthetjük fel a videókat akár öt aktív projekthez. Így gyorsan feltölthetünk és letölthetünk videókat és egyéb fájlokat a Premiere Pro és az After Effects programból anélkül, hogy külön szolgáltatást kellene használni.

   


  Hozzáférhetünk a Frame.io Camera to Cloud szolgáltatáshoz is, amely közvetlenül a kameráról veszi le a fájlokat, és a felvétel leállítása után azonnal a felhőbe helyezi azokat. Így nem kell többet várni a fájlok átvételének hosszú folyamatára.

  A felvételek szinte azonnal rendelkezésre állnak, így már akkor elkezdhetjük a munkát, mikor még forgatunk. Itt megnézheted, hogy a Golden State Warriors a Camera to Cloud és a Premiere Pro segítségével hogyan teszi azonnal közzé a közösségi médián a percről percre frissített játékfelvételeket.

   

   

  A Frame.io for Creative Cloud elérhető a Premiere Pro és az After Effects legújabb, világszerte bevezetésre kerülő verzióiban. Miután frissítetted az alkalmazásokat, jelentkezz be a Review with Frame.io panelen az Adobe ID azonosítóval. Ha régebbi verziót használsz, akkor is telepítheted a Frame.io panelt, vagy használhatod közvetlenül a Frame.io webes alkalmazást az app.frame.io oldalon keresztül.

  A Frame.io for Creative Cloud egy fontos első lépés a jövő videókészítésének hatékony platformja felé. Folyamatosan érkeznek további frissítések, melyek célja, hogy gyorsabban és könnyebben lehessen alkotni.