A Metával közös képzési programot indít az Adobe


A kisvállalkozók pontosan tudják, hogy márkájuk közösségi média csatornáinak kezelése és fejlesztése komoly nehézségeket rejthet magában és rengeteg energiát igényel. Az Adobe és a Meta ingyenes képzési programja ezen próbál segíteni.


adobe meta lead.jpeg

 

A közösségi média manapság elengedhetetlen marketing eszköz a kisvállalkozók számára. Az Adobe legutóbbi felmérése szerint, 59 százalékuk szerint ezeknek a készségeknek a fejlesztése lenne az egyik legnélkülözhetetlenebb dolog, amit vállalkozásuk fejlesztésért tehetnek. De az idő, az erőforrások és technológia hiányosságok miatt ez már már lehetetlen feladatnak tűnhet.

Ezért a kreativitás támogatásának egyik főszereplőjeként az Adobe, a Metával közösen létrehozta az Express Your Brand képzési programot, amely ingyenes oktatást és eszközöket kínál a vállalkozói szféra szereplőinek. Ennek segítségével a résztvevők egyszerűen és magabiztosan növelhetik online jelenlétüket. 

A közös projekt részeként a Metával együtt erőforrásokat, eszközöket és közösséget biztosítanak a kisvállalkozások sokoldalú támogatásához. Az Adobe például többek között 10 000 hátrányos helyzetű cégtulajdonosnak biztosít egy éves prémium előfizetést az Adobe Express szolgáltatáshoz.

Ez egy új, egységes feladat-alapú webes és mobilszolgáltatás, amely megkönnyíti a sokszínű multimédiás tartalmak létrehozását és megosztását. Legyen szó akár logó készítésről, képszerkesztésről, vagy bármely más tartalom létrehozásáról, az Adobe Express több ezer betűtípushoz, sablonhoz és még sok más eszközhöz biztosít hozzáférést, amik segítségével vállalkozásunk brandjét, közösségi jelenlétét olyanra formálhatjuk, amilyenre csak szeretnénk.

További információkért kattints ide!

 

(Adobe Blog)

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram