A GPT-4 hajtja majd az új Bing-et


Már eddig is voltak találgatások a témában, ám a Microsoft most hivatalosan is bejelentette a hírt.


chagpt_gpt4_bing.png

 

A Microsoft a napokban megerősítette, hogy az új Binget a GPT-4 hajtja. Ez jelentős előrelépés a GPT-3.5-höz képest, amely eddig a ChatGPT-t hajtotta, mivel így a Bing egyesíti a GPT-4 modell és a Bing adatait, hogy gyorsan generáljon valós idejű információkon alapuló válaszokat.

A Microsoft az év elején jelentette be a ChatGPT által működtetett új Binget. A megújult keresőmotor és számos AI-eszköze az OpenAI technológiáját használja a válaszadáshoz és a tartalomgeneráláshoz.

"A GPT-4 kreatívabb és erősebb, mint az eddig ismert GPT. Képes a felhasználókkal együtt kreatív és technikai írási feladatokat generálni, szerkeszteni és iterálni, például dalokat komponálni, forgatókönyveket írni, vagy megtanulni a felhasználó írási stílusát" - olvasható az OpenAI GPT-4 oldalán.

 

microsoft_chat_gpt.png

 

"Örömmel erősítjük meg, hogy az új Bing a GPT-4-en fut, keresésre optimalizálva. Ha az elmúlt hat hétben bármikor is használtad az új Binget előnézetben, akkor már korán megtapasztalhattad az OpenAI legújabb modelljének erejét. Az OpenAI GPT-4-hez készített frissítései a Bingre is hatással vannak annak érdekében, hogy felhasználóink számára a lehető legátfogóbb copilot funkciókat biztosítsuk" - Yusuf Mehdi a Microsoft egyik vezetője.

A Microsoft saját Prometheus technológiája az OpenAI GPT modelljét és a Bing valós idejű adatait kombinálja a válaszok generálásához. Most pedig már azt is tudhatjuk, hogy a GPT-4 hajtja majd.

A Microsoft hamarosan várhatóan további AI funkciókat jelent be.

További érdekességeket a témával kapcsolatban itt olvashatsz!

 

(MSN)

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram