A CorelDRAW Graphics Suite 2021 újdonságai tapasztalt felhasználóknak

  A CorelDRAW Graphics Suite 2021 egyszerűsíti a tervezés folyamatát, így gyorsabban eljutunk a „hűha” érzésig, a minőség feláldozása nélkül. Mutatjuk a részleteket!

  slider_ujdonsagok.png

   

  Illusztrálás magas szinten 

  A projektkeretek gyors beállítását segítő új, precíz elrendezéskészítő eszköz több időt hagy az alkotásra. Épületek, díszletek vagy termékkoncepciók perspektivikus rajzolásakor a Draw in Perspective (Perspektivikus rajzolás) funkció nagy mértékben egyszerűsíti a különben bonyolult munkafolyamatot. Az 1-, 2- vagy 3-pontos perspektívából választva a megosztott perspektívasíkon megrajzolt vagy a meglévőkből hozzáadott objektumcsoport a perspektíva elvesztése nélkül, szabadon mozgatható és szerkeszthető. Ha összetettebb terveket szeretnél készíteni, egy oldalon több perspektívacsoport is létrehozható – mindegyik a saját perspektívamezőjében. Ha további hatékonyságnövelést szeretnél, elég megnézned a Segédvonalak dokkolót/ellenőrzőt! Mostantól egyéni segédvonalakat is kezelhetsz, és valós skálán is megjelenítheted a segédvonalakat. 

   

   

  Rugalmas tervezőfelület

  Az ötlet megszületésétől rekord idő alatt eljuthatsz a kész alkotásig az új többoldalas, több kelléket tartalmazó exportálási és szimbólumkezelési munkafolyamatokkal, és könnyedén kezelheted oldalaidat és kellékeidet. A CorelDRAW egyedüliként, egyetlen alkalmazásban támogatja a vektoros illusztrációkat és az oldalelrendezéseket, és így egy teljesen új alkotói játszótéren, egy rugalmas tervezőfelületen tekintheted meg, kezelheted, szerkesztheted és publikálhatod az összes projekted digitális kellékeit!

  Az objektumok több oldalon át folyamatosan mozgathatóak, több terv egymás mellé téve összehasonlítható és az oldalakat szabadon mozgatva tetszés szerint elrendezheted. Az oldalak a tartalomhoz igazodva automatikusan átméretezhetők, és a szuperkényelmes Oldalak dokkoló/ellenőrző használatával oldali bélyegkép előnézetben könnyen hozzáadhatók, törölhetők, kereshetők és rendezhetők. Ilyenkor válthatsz egy- és többoldalas szerkesztés között, így a munkamódszereidben is élhetsz az alkotói szabadsággal. És ha még többre vágysz, a tökéletesített Symbols (Szimbólumok) munkafolyamattal gyorsan megtalálhatod a szükséges szimbólumokat még nagy könyvtárakban is, és könnyebben azonosíthatod őket a többi objektum között, vagyis további időt spórolhatsz meg. Ha terved elkészült, egyéni oldal- és objektumtétel-listát készítve egyetlen kattintással exportálhatsz!

   

  CorelDRAW2021-Windows-MultipageView-EN.jpg

   

  Korszerű fényképszerkesztés

  A hatékony, új fényképszerkesztési funkciók célja a képjavítás lépésszámának csökkentése, hogy a munkavégzés érzése nélkül csinálhasd azt, amit szeretsz. Próbáld ki a látványos Replace Color (Színcsere) eszközt, amellyel könnyebb és gyorsabb úton juthatsz el a hibamentes képekig. Az iPhone-on használt legújabb fényképformátumok támogatását is élvezheted, és a Corel PHOTO-PAINT teljesen átdolgozott Adjustments (Módosítások) munkafolyamatával visszavonhatóan, valós időben és a környezetedben végezheted a kritikus fontosságú képmódosításokat. A CorelDRAW Graphics Suite 2021 tökéletesített raszteres munkafolyamatával mindig az ügyfelek várakozásán felül teljesíthetsz, ráadásul rövidebb idő alatt.

   

   

  Következő generációs együttműködés

  Elég az elvesztegetett időből! A CorelDRAW Graphics Suite következő generációs együttműködési eszközei a távmunka megszokottá válásához igazodva új, hatékonyabb módot biztosítanak a munkatársakkal és ügyfelekkel való kapcsolattartásra. Közvetlenül a megosztott CorelDRAW-tervfájljában gyűjtheted egy vagy akár sok közreműködő élő megjegyzéseit és jegyzeteit. Miközben a véleményezők valós időben együttműködnek a terv jóváhagyásán, egyidőben válaszolhatsz és fel is oldhatod a visszajelzéseiket, ami komoly lendületet ad projektjeidnek. Egy új, intuitív projekt-irányítópult gyerekjátékká egyszerűsíti a felhőalapú fájlok tárolását, rendszerezését és megosztását, és a továbbfejlesztett Megjegyzések dokkoló/ellenőrző a véleményezői megjegyzések kereshetővé tételével egyszerűsíti a visszajelzésekben való keresést. A CorelDRAW modern együttműködési munkafolyamata által kínált számos további időspróroló továbbfejlesztés szinte a végletekig gyorsítja a cél elérését.

   

  CorelPHOTO-PAINT2021-Windows-Adjustments-docker-EN.jpg

   

  A CorelDRAW mindenhol ott van, ahol Te. 

  Elfelejtheted a technológiai korlátokat, és élvezheted a Windows és Mac rendszereken, valamint a weben közösen használható igazi keresztplatformos megoldást. Lenyűgöző terveket készíthetsz ahogyan, amikor és ahol csak akarod – a munkahelyeden, otthon, vagy akár útközben. A CorelDRAW.app új, érintésre optimalizált webes megoldása kibővíti a mobilon és táblagépeken elvégezhető alkotások körét. Az üzleti célra használt CorelDRAW.app a nagyvállalati fiókok számára biztosítja, hogy a Microsoft Teams használatával közösen dolgozzanak a tervfájlokon. A korábbinál több platformon elérhető, és a piacon lévő jónéhány kiemelkedő technológiával kompatibilis CorelDRAW mindenhol ott van, ahol Te!

  A CorelDRAW Graphics Suite 2021 magyar nyelvű termékleírását itt találod!