A Corel felvásárolta a Parallels-t

  A Corel jelentős befektetésének köszönhetően a Parallels a felvásárláson keresztül megerősítheti a már jól bevált technológiáját.

  Corel Parallels

   

  A Corel Corporation bejelentette, hogy felvásárolta a Parallels nevű vállalatot, ami globális piaczvezető a cross-platform megoldások területén, konkrétan az első számú szoftveres megoldás arra, hogy Windows alkalmazásokat futassunk a Mac-en. A Corel mostantól a teljes Parallels termékskálát árusítja, beleértve a Parallels Desktop for Mac, Parallels Toolbox for Windows and Mac, Parallels Access, Parallels Mac Management for Microsoft SCCM és a Parallels Remote Applicaiton Server (RAS).

  A felvásárlás részletei nem nyilvánosak.

  A Corel jelentős befektetést tervez a Parallel üzletbe és kivételes lehetőséget lát arra, hogy mindkét vállalat erősségeire támaszkodjon, úgy mint a kiterjedt felhasználói körre, a robusztus partnerhálózatra és a globálisan ismert márkanevekre. A Corel és a Parallels együtt olyan alkalmazásokat és szolgáltatásokat kínál, amelyek kibővítik a felhasználók kedvenc platformjait, beleértve a Windows, macOS, iOS, Android, Chromebook, Linux, Raspberry Pi és bizonyos felhő környezetek.

  "A Corel részeként, a Parallels számos impresszív vezető brandhez csatlakozik, beleértve a CorelDraw, PhotoPaint, WinZip, ClearSlide és MindManager alkalmazásokat. A Vector egyik legsikeresebb befektetéseként a Corel egy kivételes platoform az akvizíciók számára. Gratulálunk a Corel menedzsment csapatának és alig várjuk, hogy közösen megvalúsíthassuk a vállalat növekedésének a követező fázisát.” mondta Rob Amen, a Vector Capital ügyvezetője.