A C4D Mograph-ot díjjal jutalmazta a szakma

  Az innovatív motion graphics megoldásokat tudományos és technikai díjjal díjazta az Academy of Motion Pictures Arts and Sciences.

  A Cinema 4D fejlettebb verzióiban megtalálható MoGraph modul idén az Academy of Motion Pictures Arts and Sciences díjazottjai között tűnt fel. Az elismert díjat az olyan kimagasló technológiai eredményekért adják, amelyek “...demonstráható módon bizonyítottan és jelentős mértékben hozzájárulnak a mozgógképgyártás folyamatához”.

  Az akadémia elismerésben részesítette Per-Anders Edwards Maxon fejlesztőt, a MoGraph toolset megalkotásáért és fejlesztéséért, ami “egy gyors, nem-destruktív és intuitív workflow-t kínál a motion designerek számára animált 3D grafikák készítéséhez, elsősorban a filmek title design és a futurisztikus felhasználói interface-ek gyártása során.”

  “A Maxon büszke lehet a legjobb és legfényesebb tehetségek kibontakoztatására. Gratulálunk és köszönjük Per-nek a korszakalkotó munkáját amit a Cinema 4D-ben található MoGraph toolset-en végzett, miközben elismerjük a teljes cég hozzájárulását ennek a hihetetlen eszköztárnak az megvalósításához” - mondta David McGavran, Maxon CEO. “A célunk az hogy továbbra is innovatív szoftverekkel oldjuk meg a művészekre váró kihívásokat, komplex vizuális effekt pipeline-okkal. A MoGrapch pontosan erre a filozófiára épül.”

  A Scientific and Technical Award azokat a nőket, férfiakat és vállalatokat díjazza, akik felfedezéseikkel és innovációjukkal jelentősen hozzájárulnak a mozgóképgyártáshoz. A 9 technikai díjat, melyet 27 egyéni díjazott fog megkapni, a 2019 február 9-én Beverly Wilshire-ben (Bevery Hills, California) tartott rendezvényen fogják átadni.

  A hivatalos Academy of Motion Pictures közlemény itt található.