[Sajtóközlemény] Együttműködési megállapodást kötött a Trans-Europe Kft. és a Panda Security

A megállapodás keretében a Trans-Europe Kft. által forgalmazott számos termékkel ingyenesen lehet hozzájutni a Panda különböző megoldásaihoz.

Budapest, 2012. november 15. – Az Adobe, Wacom, Corel, Quark, Extensis, FileMaker, Pantone és egyéb neves nemzetközi szoftverházak disztribúcióját ellátó Trans-Europe Kft. és a Panda Security magyarországi képviselete a mai napon bejelentették, hogy együttműködési megállapodást kötöttek, melynek célja, hogy a magyarországi IT piacon közös megjelenésekkel, együttes promóciókkal segítsék egymás munkáját. Ezen kívül a két cég Ügyfelei részére egyedi kedvezményeket biztosít a jövőben.

„Célunk, hogy Ügyfeleink részére minél szélesebb körű szolgáltatást biztosítsunk, akár hozzáadott érték formájában is, emellett szeretnénk régi Ügyfeleink lojalitását változatlanul megtartani. A mai gazdasági környezetben mindenképpen előnyös, ha az informatikai piacon egymást erősítve tud két cég együtt dolgozni.” – mondta Kafka György, a Trans-Europe Kft. ügyvezetője.

Somlói Attila, a Panda Security ügyvezetője az alábbiak szerint nyilatkozott: „Nagyon örülünk, hogy olyan neves gyártók forgalmazójával, mint az Adobe, Wacom vagy Corel, az eddig is meglévő jó kapcsolat után következő szintre tudunk lépni. Mindkét cég termékei önmagukban is elismerésnek örvendenek, de egy ilyen megerősítés tovább javíthatja a piaci megítélésünket, és nem utolsó szempont, hogy ennek az együttműködésnek a két cég mellett az Ügyfelek is a nyertesei.”

A Trans-Europe Kft-ről

A Trans-Europe Kft. 1992-es megalakulása óta Magyarország vezető disztribútora a kreatív szoftverek és kapcsolódó hardvereszközök területén. Kitűzött célja a grafikai, vizuális, multimédiás, kreatív szoftverek és hardverek magas színvonalon történő szakértőterjesztése, kiterjedt kereskedelmi és értékesítési hálózatán keresztül. A világ több neves szoftverházának és kreatív eszköz gyártójának – Adobe, Corel, Quark, Extensis, Pantone, Wacom – disztribútora.

Működtetője a nagy sikerű Szoftver.hu infóportálnak. A képviselt termékekhez saját ticket-rendszerű terméktámogató rendszert működtet Szoftverdoki.hu néven. Termékeihez kiegészítő célzott oktatásokat és tanfolyamokat szervez a Szoftversuli.hu portálon keresztül. Magyar nyelvű interaktív Adobe Gyorstalpaló és Mesterképző oktatóanyagairól a dvd.szoftver.hu oldalon keresztül biztosít információkat.